Idősebb párt keresek Szeged Hódmezővásárhely Makó átlagos 50 éves férfi vagyok vastagabb méretű
Extrém perverz bizar szexre keresek lehetőséget nálad!
Holnap szopás nálad pesten diszkrét cumi Pesten nálad irj
sziasztok vannak e itt olyan nyitott parok akikkel kiprobatnek nehany izgalmas dolgot? Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok.Adatlapom szerint ismerkednék.
Piszkosul vagyom egy oklozheto spriccelos punci nyalasra akar viszonzást nélkül
olyan nőt keresek aki a számba pisilne.
...Csak és kizárólag(sorry más keresőknek) Bp és Pm valóban idös 65+ tól keresnénk pasit,kat..nem.gond ha már nem vagy aktiv,csak élveztd ha egy kövér,dagi 50+ os feleség szopizza a farkad,vagy begyömöszöli a lukába...élvezz kedvedre spriccelj ahova szeretnél...Cuckold,creampie amit keresünk..Esetleg ezekre nyitott párt is szivesen megismernénk..
Szopatni nem akar valaki férfias igy hogy közbe egy hölgy nézi?
Sziasztok.
Párt vagy nőt keresek akit/akiket lehet szopatni.
Pisis játékot ha szereted/szeretitek nem baj.
Párt vagy nőt keresek akit/akiket lehet szopatni.
Pisis játékot ha szereted/szeretitek nem baj.
SQUIRT! Olyan lányt keresek, aki szeret spriccelve élvezni, vagy szeretné átélni!
Tele elvezet szét baszot puncit basznek
Szia. Szívesen
(Ez egy válasz mickey56 üzenetére (2025. 10. 23. csütörtök 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 23. csütörtök 17:37
Imádom a fenekem és imádom ha kényeztetik.
Esetleg lenne olyan aki be is rakná? Imádnék elélvezni úgy, sót izgatna az is ha ezt mind végig nézhetné a párom, aki közben masztizik élvezkedve arra, hogy engem dugnak.
Esetleg lenne olyan aki be is rakná? Imádnék elélvezni úgy, sót izgatna az is ha ezt mind végig nézhetné a párom, aki közben masztizik élvezkedve arra, hogy engem dugnak.
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Valakinek nincs kedve most az Etele úton felugrani egy lakásba megszopatni megdugni és utána elmenni…? Mindezt duma nélkül.?
Szeretnék találni egy hölgyet,aki szereti vagy kipróbálná az anális szexet. Életkor nem számít! Főleg Bp-kecskemét vonalon keresek.
Bp-en/Pestmegyében keresek Hölgyet, Transz lányt vagy Párt (speciális esetben srácot) Akivel lehetne kicsit közösen lazulni. 420! Megyek viszek érezzük jól magunkat.
Tanyán élő partner ismeretségét keresem, ha van esetleg ilyen....
Párok játékszere lennék alkalmanként, vagy rendszeresen is. Idős párok jelentkezését is várom. Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Sziasztok. Keresek hölgyet, aki szeretne felcsatolhatót! Te választasz 2őt, én is 2őt. Én megrendelem neked. Annyi a kérésem,h minimum 2vel megbasszál legalább egyszer! Ha bejön a dolog, lehet folytatás. Ha nem, akkor annyi volt

mendez23

77gabi