Extrém kövér,200 kg körüli hölgyet keresek. Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok. Hatalmas idomokat kedvelő normál alkatú/ 183 cm, 85 kg/ férfi vagyok. Szívesen utazok, mobil vagyok.
Lenne
(Ez egy válasz footloverguy__ üzenetére (2025. 05. 14. szerda 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Holnap köbányán kalandoznék.jelentkezö?
sziasztok vasarhely kornyékérol keresnenk olyan perverz pasit aki tudna diszkret lenni
Hajdú-Biharban a lakásodon, hétköznap délelőtt ha szeretnéd hogy megmaszírozzalak, és a végén kézzel vagy szájjal elélveztesselek, csak szólj.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.
Szervusztok! Budapesten vagy környékén keresek exhibicionista ès esetleg sub hajlammal megáldott hölgyet, vagy ilyen hölgytagú párt.
Munkás férfi akit lehet szopni ma ,sliccből is szoplak ,elélvezel nyelem lenyalom tisztára a farkad és dolgozol tovább
Sziasztok!
Puncit nyalnék minden formàban és mennyiségben. Erre keresek nagyon àpolt hölgyet, vagy pàrt. Helyem van.
Puncit nyalnék minden formàban és mennyiségben. Erre keresek nagyon àpolt hölgyet, vagy pàrt. Helyem van.
Sziasztok. Holnap utazok Pozsonyba Békésmegyéből. Valaki elkaphatna oda, vagy visszafele! Én passzív. Akár ma este felmegetek hozzád és reggel indulok tovább.
Sziasztok. Lenne kedvetek beszélgetni?
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2025. 05. 09. péntek 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap délelöt a szabadba szopass pisilj belém használj kedved szerint akár többesbe is benne vagyok
Sziasztok, 13. Ker be vagyok szivesen el elveznek 1-2 ora belul, barmire kaphato vagyok. Kocsival vagyok, ha van helyed mar indulok is hozzad…

Sziasztok!
Érdekel a szex chat is!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel!
Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok...
Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK!
Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!! Nudit is kedvelem!
Gyuri
Érdekel a szex chat is!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel!
Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok...
Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK!
Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!! Nudit is kedvelem!
Gyuri
Sziasztok ! Én egy 55 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Párom bugyija rajtam. Közös hoki viberen?.
46é. független Vas megyei pasi vagyok keresem azt a Lányt/Nőt/vagy Párt aki hajlandó lenne análisan elvenni a szüzességemet Strap-onnal.Pároknál csakis a Hölgy jöhet szóba.Szeretném már végre átélni mikor a Női nemnél van az irányítás és Ő dugna meg engem.Ha szivesen foglalkoznál egy kezdővel akkor kérlek privátban jelezd.Strap-on szűztelenítés jeligével.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.