kecskeméti bőrrajongó nőt vagy párt keresek
Sziasztok, szexhintámba keresek belevaló hölgyet Bp-en, 48 éves normális hetero pasi vagyok
Sziasztok, 25 éves, sportos, debreceni férfiként ismerkednék elsősorban házas, illetve kapcsolatban lévő nőkkel. Ez egy fétis számomra, amihez sajnos nehéz megfelelő partnert találni. Ha esetleg egy szeretőt keresel, vagy csak egy testet, amin kiélheted magad, írj.
sziasztok ketten egy punciban dologra vannake eitt erre nyitott parok akik tudnanak fogadni is?
Izgalmakat
Sziasztok! Engem érdekelne
(Ez egy válasz Kivancsiak2 üzenetére (2025. 12. 18. csütörtök 03:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 18. csütörtök 03:40
Sziasztok. Van itt olyan akit érdekelne velünk kalandozás? Minket elég sok minden érdekel és elég sok mimdent kipróbálnánk. Kinek milyen ötlete vagy vágya lenne. Irjátok meg privátban a vágyaitokat vagy ötleteiteket.
Házibarát lennék hosszútávra csakis ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben / Dunaújváros és közvetlen környéke !! Max 5-10 km ! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így /izgat a terhes szex / kismama szex csöpögő tejes cicik / spermás játékok és pisi szex is a kedvencem /
….csak . privátba írj ! No homo
n. No homo !
….csak . privátba írj ! No homo
n. No homo !
Sziasztok ! Szilveszter estère keresek . Pàrrt ahol elfogadot a fiúsjàtèkok . Vagy duci kövèr hölgyet.Sok mindenbe benelènnèk.Hely meg oldót. Èrezük jól magunkat!
Igazán extrém perverz bizar szexre keresek lehetőséget hétvégére!
Sok tejjel rendelkező, dúskeblű kismamával,illetve ilyen hölgytagu párral, ismerkednèk,találkoznèk. Ha nagy lògòsabb melleid vannak, az csak hab a tortán. Ápolt,tisztelettudò,mellfetisiszta pasi vagyok.
!Konkrét dugás nem fontos számomra, a melleiddel szeretnék játszani, miközben könnyítés magamon. Utazni tudok.Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.Fel is sorolhatnék több ezret, privátban.
!Konkrét dugás nem fontos számomra, a melleiddel szeretnék játszani, miközben könnyítés magamon. Utazni tudok.Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.Fel is sorolhatnék több ezret, privátban.
Sziasztok! Adatlapom szerint partnerem keresem
Csak bátran!
Csak bátran!
Olyat keresek aki le pisilne de más extrém is lehetséges ,nem kövér és nagyfaszú pasikat keresek
Popót kedvelő hölgyet, párt keresnék!
Házibarát lennék hosszútávra csakis ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben / Dunaújváros és közvetlen környéke !! Max 5-10 km ! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így /izgat a terhes szex / kismama szex csöpögő tejes cicik / spermás játékok és pisi szex is a kedvencem / csak . privátba írj ! No homo [#vigyor2
]
]
Sziasztok! Engem érdekelne
(Ez egy válasz Kivancsiak2 üzenetére (2025. 12. 18. csütörtök 03:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 18. csütörtök 03:40
Sziasztok. Van itt olyan akit érdekelne velünk kalandozás? Minket elég sok minden érdekel és elég sok mimdent kipróbálnánk. Kinek milyen ötlete vagy vágya lenne. Irjátok meg privátban a vágyaitokat vagy ötleteiteket.
Irányítást kedvelő párt keresek, akik lepisilnének, akár többször egymás után, aztán szexelhetnénk kedvetekre ahogy csak akartok. Idős párok is. Távolság nem gond, tudok menni. Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Sziasztok, szexhintámba keresek belevaló hölgyet Bp-en, 48 éves normális hetero pasi vagyok
Idősebb 70+-os előtt maszturbálnék. 53 éves férfi vagyok.

mendez23

hawkinska