Egy vagy több domináns, akár idős aktívat, aktívakat keresek aki a farkával és a hatalmas dildómmal, hosszan, kíméletlenül torkon baszna, közben kedvére lehugyozna. Alkalmanként vagy rendszeresen. Utazni tudok
Sziasztok ma delutan es az estenk szabad lenne
Pecsen kettosbehatolas baszas kozben nyalas stb
Pecsen kettosbehatolas baszas kozben nyalas stb
szep napot ketten egy punciba vagy spermas punci nyalatasara izgulo nyitott parokkal ismerkednek! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok!
Ajka környékéről anált kedvelő aktív partnerem keresem.
Ajka környékéről anált kedvelő aktív partnerem keresem.
Sziasztok, 25 éves, sportos, debreceni férfiként ismerkednék elsősorban házas, illetve kapcsolatban lévő nőkkel. Ez egy fétis számomra, amihez sajnos nehéz megfelelő partnert találni. Ha esetleg egy szeretőt keresel, vagy csak egy testet, amin kiélheted magad, írj.
Ököl szexhez aktív pasi?
Sziasztok kellemes ünnepeket mindenkinek! Aktív biszex pasit keresünk aki csak a pár férfi tagját dugja a lant előtt ki mindezt végig nézi ! Tehát csak a pasit kell dugni a lányt nem!!
arcos fotó csere ha úgy van kölcsönös szimpátia akkor személyes talalkozo utána szex nem rohanunk sehova “ a ma ráérek “ nálunk nem működik. Ha valakit ez így érdekel várjuk a jelentkezést
arcos fotó csere ha úgy van kölcsönös szimpátia akkor személyes talalkozo utána szex nem rohanunk sehova “ a ma ráérek “ nálunk nem működik. Ha valakit ez így érdekel várjuk a jelentkezést
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Házibarát lennék hosszútávra csakis ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben / Dunaújváros és közvetlen környéke !! Max 5-10 km ! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így /izgat a terhes szex / kismama szex csöpögő tejes cicik / spermás játékok és pisi szex is a kedvencem / csak . privátba írj ! No homo / egyedülálló férfiak ne írjatok !! Köszi !
Kaposváron lehetőleg nagymellű hölggyel ismerkednék titokban. Vagy ha van ilyen hölgytagú biszex pár? Imádom ha cumiznak. Hely kell
, a többit privin. Ötvenes vagyok, de nyitott!
, a többit privin. Ötvenes vagyok, de nyitott!
Idősebb 70+-os előtt maszturbálnék. 53 éves férfi vagyok.
Szeretek autóban masztizni, és imádom ha nézik!! Valaki?
Perverz nőt ,párt , pasit keresek tolna megye, szeretem a gecis puncit ,popsit ha a hőlgy a számba pisil, számba köp minden jöhet fiúknak szopok végig de a dugástól sem zárkózom el
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, fiatal lányt kényeztetne! Győr
lakk bőr gumi rajongó nőt vagy párt keresek
Titkos extrém perverz bizar szexre keresek lehetőséget nálad!
Sziasztok, szexhintámba keresek belevaló hölgyet Bp-en, 48 éves normális hetero pasi vagyok
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Keresek egy hölgyet aki egyedül vagy a párja jelenlétében élvezésig szeretne szopni.
Privátban rámírsz egyeztetünk napot, órát és helyet. Én ott leszek az autóban álló farokkal. Te beszállsz és egy szó nélkül szopni kezdesz. Lenyeled és mindenki megy tovább..
Privátban rámírsz egyeztetünk napot, órát és helyet. Én ott leszek az autóban álló farokkal. Te beszállsz és egy szó nélkül szopni kezdesz. Lenyeled és mindenki megy tovább..

mendez23

McClaine
Rita Neri