Sziasztok! Erotikus,telefonos csevegésre keresek érzéki hangú,kulturált hölgyet!
))

Extrém a fantáziátok lányok?
A barátnőtökkel szoktatok fantáziálni arrol hogy kettem egy pasival?
De nem akarod a pasid megosztani a barátnöddel?
Gyertek, osztozzatok rajtam a barátnöddel.
Irj nekem, akár fogadóképes is lehetek.
Vagy a szabadban is ki élhetitek kiváncsiságotokat
A barátnőtökkel szoktatok fantáziálni arrol hogy kettem egy pasival?
De nem akarod a pasid megosztani a barátnöddel?
Gyertek, osztozzatok rajtam a barátnöddel.

Irj nekem, akár fogadóképes is lehetek.
Vagy a szabadban is ki élhetitek kiváncsiságotokat

Faszimado Vas megyei Transzi vagyok.Ma éjjel NEMESKOLTÁN egy matracon aki szopatna vagy kurogatná a csillogó olajoss seggem valamint lehugyozna az írjon. Többen is lehettek.Alázható kis ribanc vagyok..Éljétek és élvezkedhetek rajtam!Használjatok mint egy tárgyat!Pár sőrt azért hozzátok és reggelig baszható vagyok.
50 feletti kizárólag hellyel rendelkező ápolt pasi harmadiknak a hölgy örömére csatlakozhat, a panzió, autó nem HELY ! Kizárólag privátban várjuk a válaszokat, a kiírt feltételeknek megfelelően. Ápoltság diszkréció is feltétel. ...
Maszkos anonim együttlét.
Maszkban , ridegen, használva.
Előre letisztázott helyen (szabadban is) időben. Szerepek , igények ugyanúgy. Helyszinen már semmi vagy minimális beszéd.
Parner vagy partnerek neme , kora, külseje a dolog jellegéből adódóan másodlagos.
Akár többször , hosszabbtávon is. Anélkül hogy megismernénk egymást.
Maszkban , ridegen, használva.
Előre letisztázott helyen (szabadban is) időben. Szerepek , igények ugyanúgy. Helyszinen már semmi vagy minimális beszéd.
Parner vagy partnerek neme , kora, külseje a dolog jellegéből adódóan másodlagos.
Akár többször , hosszabbtávon is. Anélkül hogy megismernénk egymást.
Házi videók képek keszitesehez keresek nőt párt
Extrém helyszín?
Extrém vágyak?
Extrém szituálciok?
Írd mire vágysz és ha itt vagy a közelbe éljük is meg
Extrém vágyak?
Extrém szituálciok?
Írd mire vágysz és ha itt vagy a közelbe éljük is meg

Sziasztok
Olyan vágyunk van,hogy Tapolca környékén valahol a szabadban egy szemkötőben lenne egy pasi,aki hokitik
Mi a párommal arra sétálunk,és a hölgytagunk mindkettőnket lecumizna
Majd ha vége távozunk
Olyan vágyunk van,hogy Tapolca környékén valahol a szabadban egy szemkötőben lenne egy pasi,aki hokitik
Mi a párommal arra sétálunk,és a hölgytagunk mindkettőnket lecumizna
Majd ha vége távozunk
Szegeden keresek perverz nőt vagy férfit
Helló helló helló
Hölgy aki bevállalósabb , extreme, és pesti mobil, 15 kerület busz garázsban ,egy kis huncutkodás öltözőben Is esetleg...
Hölgy aki bevállalósabb , extreme, és pesti mobil, 15 kerület busz garázsban ,egy kis huncutkodás öltözőben Is esetleg...
Meg mindig keresek nagy cicis holgyet aki szereti ha jatszanak a melleivel, terhes is lehet nem jelent gondot, 3ashoznis csatlakozok szivesen
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Miskolci párt keresek akik együtt szopnának
sziasztok olyan partnert keresnenk hodmezo kornyékén aki tudna diszkret oenni es szereti a pervi dolgokat
Terhes nőt szívesen nyalnék viszonzás nélkül is
Fiatal csajt keresek akibe alkalmanként bele élvezhetek!
Kecskemét környékén most extrém perverz bizar szexre keresek!
Kezdő bi pasiként keresek párokat, bi pasikat, aki szeretnének újdonságokat kipróbálni.Uni/passzív szerep izgat, szeretem a női fehérneműt magamon. Veszprém 60km-es környékéről irjatok, aki találkozni akar, nem csak írogatni.
Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni, masszírozni.
Attól függ merre vagy!
(Ez egy válasz Doranagy752 üzenetére (tegnap 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)