Sexi nagyi. Elhanyagolt anyukát magànyos hölgyet keresek alkalmi kapcsolatra hosszú távon.
Ha van nálad lehetőség extrém , perverz bizar szexre, bátran írj
Igényes , tiszta ápolt PASIT keresünk CUCKOLDRA!
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
Igényes Férfi igényes otthonában igényes Párt fogadna. Extrém perverz játékokra / creampie, piss, cuckold, bdsm, bukakke, anal, Bi/.
Sziasztok hetero vagyok nőt keresek..kamionba ma ejjel ejfel utan melegbe nagy àgyban aki szivesen sexelne pihene melettem bp felw fogok parkolni
Sopronban ismerkednék intelligens párral. Sub beállítottságú partnerek is jelentkezhetnek, de nem feltétel.
Privát levelet írjatok!

Privát levelet írjatok!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Mosonmagyaróvár mellett keresek pasit. Helyem van. Szívesen masszírozok is, akár extrákkal is.
Igazándiból azt keresem, ha egy nő, egy másik nő lábára veri ki a farkamat, majd lenyalja onnan.
Mind a két hölgyet kinyalom!
Mind a két hölgyet kinyalom!
Ha van nálad lehetőség extrém , perverz bizar szexre, bátran írj
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!///()
holnap este roma vekony csajommal perverz holgyet nyalnank
(Talán kicsit extrém...)
Sziasztok !
Holnap (6-án) estefelé érdekel innen nőket vagy párokat a Mikulás "bácsi" ?
Budapest és 50 km-es körzetében, esetleg a reptérnél vagy a Szépvölgyi úti parkolóban.
Ho-Ho-Ho !
Sziasztok !
Holnap (6-án) estefelé érdekel innen nőket vagy párokat a Mikulás "bácsi" ?
Budapest és 50 km-es körzetében, esetleg a reptérnél vagy a Szépvölgyi úti parkolóban.
Ho-Ho-Ho !
Szegeden most keresek perverz partnert van helyem is
Sziasztok Hölgyek!Olyan nőt,lányt,asszonyt keresek aki elhanyagolt és szexuálisan nem kap meg mindent otthon és néha mikor egyedül van szeretné kiélni az elfojtott esetleg perverz vágyait,fantáziáit.Hosszú távra keresek egy ilyen partnert,kivel skypon felszabadultan és tabu mentesen kiélhetjük legtitkosabb vágyainkat.Én 38 éves,nem független srác vagyok aki hasonló ,,cipőben “” jár.Csakis és kizárólag lányok és nők levelét várom,férfiak nem vonzanak.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom a privát üzeneted.
Hali!!!
Aktív 30as srácként keresek passzív szopni akaró vékonyabb passzív srácot!
Bp. 14 környékén.
Aktív 30as srácként keresek passzív szopni akaró vékonyabb passzív srácot!
Bp. 14 környékén.
Sziasztok, Mezőkövesd környékén ismerkednék pisiszex iránt érdeklődő hölggyel, párral. Számomra nagy öröm lenne, ha egy hölgy szájba pisilne, vagy pohárba és megihatnám. Kedves , normális férfi vagyok a pisire kattanva...
Sikerült találni vagy sok a szajhös
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 17. csütörtök 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 17. csütörtök 15:33
Törölt felhasználó (4222642)

Egy extrémebb vágyam megvalósításához keresek 4 férfit! :P
Csak kimondottan hosszú farokmérettel rendelkezőket keresek, a vastagság nem számít. :P
Csak kimondottan hosszú farokmérettel rendelkezőket keresek, a vastagság nem számít. :P
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Sziasztok! Van itt spriccelő punci!?