Fistingez keresek partner. Ha csinálnád vagy kapnád, írj üzit.
A kikötözéshez szükséges eszközökkel, hellyel és kellő tapasztalattal rendelkező hetero férfit keresek. 50 èves korig.
2023.06.21.-ére keresnék egy hölgyet, aki szívesen eltöltene velem egy pár órát reggel/délelőtt egy tetováló szalonban. (Van bent egy nagy épített zuhanyzó is) Keress privátban!
Változatlanul keresem....
Jóképű, sportos 50-es férfiként sub hajlamaimat szeretném kiélni, így olyan fiatal lányt, vagy értettebb hölgyet keresek, akinek nyalhatnám a fenekét.
Alap higiénia természetesen fontos, de lehetőleg ne közvetlenül zuhanyzás után történjen.Továbbá extra lenne a természetes szőrzet.....Mindezt viszonzás nélkül is, és akár úgy is, hogy ruhában maradok. Bármilyen furcsa, fontos az intelligencia, így elsősorban egyetemista lányokra gondolok. - egyéb szerepjáték is érdekel. Hely jó ha van, de mindent meg lehet oldani...
Jóképű, sportos 50-es férfiként sub hajlamaimat szeretném kiélni, így olyan fiatal lányt, vagy értettebb hölgyet keresek, akinek nyalhatnám a fenekét.
Alap higiénia természetesen fontos, de lehetőleg ne közvetlenül zuhanyzás után történjen.Továbbá extra lenne a természetes szőrzet.....Mindezt viszonzás nélkül is, és akár úgy is, hogy ruhában maradok. Bármilyen furcsa, fontos az intelligencia, így elsősorban egyetemista lányokra gondolok. - egyéb szerepjáték is érdekel. Hely jó ha van, de mindent meg lehet oldani...
Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.
Szegedren keresünk 2 férfi 1 nő mellé plusz egy igényes hölgyet! Helyunk van!
Sziasztok!
Nagyon kanos vagyok. Tudjátok ez a dagad a fasz szindróma. Szívesen találkoznék hölggyel vagy pár női tagjával akit lehet kényeztetni és kölcsönösen örömet szerezhetünk egymásank! smile
Üdv Z
Nagyon kanos vagyok. Tudjátok ez a dagad a fasz szindróma. Szívesen találkoznék hölggyel vagy pár női tagjával akit lehet kényeztetni és kölcsönösen örömet szerezhetünk egymásank! smile
Üdv Z
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké!
Próbafülkében verném a farkam,ehez keresek hölgy kukkolót!
Sziasztok! Extra nagy farkú pasival ismerkednék. Írjatok privátban
Nyíregyházán idősebb domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok
Talp, láb,
pi
, pelenka, erényöv és egyéb perverz fétis?
alf
si
Sziasztok spermas punci "tisztitására" keresnek erre nyitott párokat! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok!
Valaki nem köpködné le a farkamat?
Megérdemelné
Valaki nem köpködné le a farkamat?
Megérdemelné
Kaposvárról keresek vastagfaszú pasiként valami extrém szexet, hölgyekkel, párokkal. Minden érdekel.
Arra mi is beneveznénk biztosan
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 16. péntek 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 16. péntek 11:53
Törölt felhasználó (4392932)
Nagyfarkú néger pasit keresek!
Keményen fisztelhető pasi/nő érdekelne
Nyiregyhazan
Hazibaratot keresunk
Hetkoznap delelotti szabadidovel
Hosszutavra
150/55/24 terhes baratnomhoz
Viber elerhetoseggel jelentkezz fotos adatlappal.
Hazibaratot keresunk
Hetkoznap delelotti szabadidovel
Hosszutavra
150/55/24 terhes baratnomhoz
Viber elerhetoseggel jelentkezz fotos adatlappal.
Faszimádó Transzi vagyok. Június 17 Szombat 22-05 óráig Szombathelytől 20 km-re leszoplak,seggbe baszhatsz és lehugyozhatod a csillogó olajos seggem.Irj ha meglátogatnál..

mendez23

Rintinke20