Perverz nővel vagy bi párral vagy férfivel találkoznék ma
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek,párok írjatok bátran.

Helló! Én szívesen kipróbálám a puncim extrém tágítását. Akár öklözést is. Erre keresek (lehetőleg szombathelyi) pasit aki kedveli a telt formákat.
Szia! Én vagyok a te embered.
(Ez egy válasz SzexMánia37 üzenetére (2023. 07. 12. szerda 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 12. szerda 18:33

Helló! Én szívesen kipróbálám a puncim extrém tágítását. Akár öklözést is. Erre keresek (lehetőleg szombathelyi) pasit aki kedveli a telt formákat.
Szia ha megbizhato pasit keresel akit szophatsz ANYAGIAKTOL MENTESEN!! Akor engem keresel kor alkat nemszámit de diszkrécio és a higénia igen.csak Gyöngyösiek helyel rendelkezök keresenek pasik csajok párok heti 1 2 alkalomra
Kaposváron és környékén keresek nyitott partnert, aki nem csak érdeklődő, kíváncsi, hanem tudja mit akar és lehetőleg tapasztalt is.
Részleteket privátban.
Részleteket privátban.
Szegeden keresek perverz nőt , bi párt vagy férfit
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Sopronban ismerkednék sok mindenre nyitottan, intelligens párral.
Sziasztrok!
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Ma estére keresek itt a Balatonnál extra mérettel
sziasztok spermas puncit nyalnek akár dugas kozben is vannak-e erre nyitott párok itt esetleg?
Cuckold, creampie szexre igényes Párokat keresek.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.
sziasztok spermas puncit nyalnek akár dugas kozben is vannak-e erre nyitott párok itt esetleg?
Szegeden van perverz nő? Vagy bi pár?
Extrém perverzre lehetőséget keresek biszexként! Irj üzit, ha tudsz!