Sziasztok!
Párokhoz csatlakoznák, a hölgy tele élvezett punciját kinyalnám.
Párokhoz csatlakoznák, a hölgy tele élvezett punciját kinyalnám.
Sziasztok! Holnapi nap napközben keresek hölgyet, hölgyeket akik csatlakoznának hozzám ahogy egy guminővel szexelek Rétságon:P
Részletek priviben
Részletek priviben
Közös hokihoz keresek kíváncsi hetero urat,srácot,aki már rég szerette volna ezt kipróbálni,nyitott típusnak tartja magát!Igényes ápolt kellemes külsejű sportos hellyel rendelkező srác vagyok Pestmegyéből!Diszkréció adott,írj bátran!
Sexmániás extra potens keményfarkú srácot keresünk
CUCKOLDRA
Extra nagymellű 150/50/24 barátnőm mellè
Nyiregyházit vagy utazni tudj.
20cm feletti méret előny és ha nem 2 perces vagy
CUCKOLDRA
Extra nagymellű 150/50/24 barátnőm mellè
Nyiregyházit vagy utazni tudj.
20cm feletti méret előny és ha nem 2 perces vagy
Hegedűs szexmoziban nincs kedve egy férfias pasinak egy kicsit mókázni?
Olyan intelligens, fiatal lányt keresek, akinek kimondottan vágya a face sitting átélése, tehát az, hogy egy férfi arcára ülve élvezzen el. Akár azért, mert kíváncsi, akár mert ezt a partnerétől nem kapja meg. Ötvenes éveimben járó, jóképű, sportos, tapasztalt férfi vagyok, viszonzást nem várok, de minden megegyezés kérdése. Légy értelmes és diszkrét. Ha nem szántad el magad a dologra de beindít a gondolat, írj bátran, csak beszélgetésre is partner vagyok a témában.
Kedves Julcsi és Jani!
Imádtunk Titeket, izgi volt Julcsival zuhanyozni, Janival erotikázni! Párocskám is veletek gondol azóta is!
VÁRJUK A CSÜTÖRTÖKI ISMÉTLÉST!
Jó vasárnapot:
Tia
Imádtunk Titeket, izgi volt Julcsival zuhanyozni, Janival erotikázni! Párocskám is veletek gondol azóta is!
VÁRJUK A CSÜTÖRTÖKI ISMÉTLÉST!
Jó vasárnapot:
Tia
Pasi-pasinak, kocsiban, Debrecenben, most?
Beszéljük meg mikor.....
(Ez egy válasz 1byby üzenetére (2023. 10. 24. kedd 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 24. kedd 14:08

50-es hölgy autó hátsó ülésén szívesen nyalogatná élvezésig farkadat míg a férje vezet és kukkol. Csak cumi.
69 kényeztetnék hölgyet szájjal nyelvemmel vibrátorral mi közbe ő engem is szájjal

Spermás punci nyalatáshoz keresünk csajszit vagy párt. Bp.
Kecskeméten vékony, várandós hölgyet, feleséget kipróbálnék. Ez lenne az első

Sziasztok! Sub és/vagy bisex Hölggyel ismerkednék! Privátban elérhető vagyok. Sokat utazom, így a keresésem nem korlátozódik a lakhelyemre.
Andrássy úton van egy lakáshoz kulcsom. Holnap délelőtt akinek lenne kedve hokizni egy jót többesben….
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Domináns hölgy szolgája lennék.
Kaposvár?
Bi-passziv jótestű, jóképű srác vagyok Kaposvár környékéről.
Aki van kedve spontán vagy rendszeres szexhez velem keressen bátran!
Pároknak mindkét fél örömére, akár úgy is hogy a hölgy csak nézi mit csinál velem a párja, lányok, fiuk minden kívánságát teljesítem :P Akár kocsiban is :P
Bi-passziv jótestű, jóképű srác vagyok Kaposvár környékéről.
Aki van kedve spontán vagy rendszeres szexhez velem keressen bátran!
Pároknak mindkét fél örömére, akár úgy is hogy a hölgy csak nézi mit csinál velem a párja, lányok, fiuk minden kívánságát teljesítem :P Akár kocsiban is :P
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok, extra vastag mérettel keresek hölgye/párt. Privát üzenetet küldj, ha szívesen megismernél.
Tamás
Tamás
Keresek valakit aki a feleségét vagy pasiját szívesen lepisilné, de nem hagyja... pisil a számba nekem...