Pisilés!
Hölgyet vagy párt keresek aki le pisílne pisis puncit nyalnám esetleg spermás puncit nyalnák.
Hölgyet vagy párt keresek aki le pisílne pisis puncit nyalnám esetleg spermás puncit nyalnák.
Sziasztok
Párokat vagy hölgyet (esélytelen) keresünk exhibicionista városnézésre kávézásra egyéb kellemes idő eltöltésére.
Fiúk most ne írjatok ! Nem fogunk válaszolni !
Feleség imádja magát nyilvános helyeken mutogatni éhez keresünk tettes társakat .
Szép napot mindenkinek.
Párokat vagy hölgyet (esélytelen) keresünk exhibicionista városnézésre kávézásra egyéb kellemes idő eltöltésére.
Fiúk most ne írjatok ! Nem fogunk válaszolni !
Feleség imádja magát nyilvános helyeken mutogatni éhez keresünk tettes társakat .
Szép napot mindenkinek.
Extrém potens férfiként... nem lankad le élvezés utan sem és nem szedek semmit... keresek olyan nőt, pár női tagját aki bírja az iramot

Extrém kövér, 200 kg körüli hölgyet keresek,akinek minden kívánságát teljesíteném. Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok.
Kecskeméten sub hölgy, egész napos sub maratonra?
Privátban keress!
Privátban keress!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
HATVAN-BUDAPEST +50 km sugaró kör, jövő hétre keresek olyan párokat, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Tudok menni.Írjatok bátran, minden megoldás érdekel.
Sziasztok párok!
Ha esetleg van itt a közelemben olyan pár, ahol bi beállítottságú a pasi, vagy akár heteró, de kíváncsi, akkor szívesen rész veszek harmadikként a szeretkezésetekben, viszonzás nélkül kényeztetem mindkettőtöket. Tabuk nélkül.
Én ápolt, 47 éves borotvált, bi iránt érdeklődő, nem független pasi vagyok.
Vas Megye, és környéke.
T.
Ha esetleg van itt a közelemben olyan pár, ahol bi beállítottságú a pasi, vagy akár heteró, de kíváncsi, akkor szívesen rész veszek harmadikként a szeretkezésetekben, viszonzás nélkül kényeztetem mindkettőtöket. Tabuk nélkül.
Én ápolt, 47 éves borotvált, bi iránt érdeklődő, nem független pasi vagyok.
Vas Megye, és környéke.
T.
Fiatal átlagos testalkatú srácként,nyalnàm bármilyen korosztályú hölgyek fenekét,punciját,de bármi másban is benne vagyok.heves megyében elsősorban.
Nagy csiklójú és/vagy nagy szeméremajkú nőt, esetleg ilyen hölgytagú párt keresek kellemes együttlétre. Ápolt, méretes, egészséges férfi vagyok, privát üzenetet várok.
Extraperverz párt keresek
HATVAN-BUDAPEST +50 km sugaró kör, jövő hétre keresek olyan párokat, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Tudok menni.Írjatok bátran, minden megoldás érdekel.
Szívesen benne lennèk
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 17. szombat 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 17. szombat 18:52
Törölt felhasználó (4735424)

Van itt olyan srác, aki szívesen kinyalná alaposan a barátnőmet, miután beleélveztem? Csak jóképű, fiatal, intelligens, nem pocakos, ápolt fiúk írjanak, mert csak ilyenekkel fog belemenni a párom. Akit érdekel, írjon privát üzenetet.
Van itt olyan srác, aki szívesen kinyalná alaposan a barátnőmet, miután beleélveztem? Csak jóképű, fiatal, intelligens, nem pocakos, ápolt fiúk írjanak, mert csak ilyenekkel fog belemenni a párom. Akit érdekel, írjon privát üzenetet.
Fiatalos 20-as éveiben járó srác ismerkedne hetero alapon. Álagos testalkat, utazni tudok. Privában írjatok!
Holnap estére.
(Ez egy válasz bswpar üzenetére (2024. 02. 16. péntek 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Megismerkednék olyan kíváncsi hetero fiúval,úrral aki remgeteget hokizik,szereti a jó szexfilmeket és kipróbálna egy izgalmas közös hokit egy igényes ápolt diszkrét sráccal.Helyem van Pestmegyében,inkább esténként jó de ha van helyed szívesen elmegyek hozzád.Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni.Levelezgetők ne!!!Köszönöm!
Pisilés!
Keresek hölgyet vagy párt aki le pisílne ,pisis puncit nyalnám esetleg spermás punciát ki nyalhatnám.
Keresek hölgyet vagy párt aki le pisílne ,pisis puncit nyalnám esetleg spermás punciát ki nyalhatnám.
Sopron környéki srác, akinek lenne kedve csajom képeire együtt kiverni?
Ketten egy punciban szexre keresek párost. Remélem vannak it bevállalós csajszik