Extrém lenne, hogyha a nő megdugja a férfit?
Van erre ilyen nő aki szereti?
Van erre ilyen nő aki szereti?
sziasztok
heteró vagy biszex párokkal ismerkednek Mátészalka-Nyíregyháza környékén
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre.
hely autó van
írjatok,ismerkedjünk
heteró vagy biszex párokkal ismerkednek Mátészalka-Nyíregyháza környékén
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre.
hely autó van
írjatok,ismerkedjünk
Nagy seggű idősebb hölgyet keresek sallangmentes análszexre a vaskos farkammal.
Szia!
Amit tudni kell rólam, hogy autóm van utazni tudok. 20 éves vagyok 175 centi magas vagyok 85 kiló átlagos testalkattal. Kopasz vagyok és van szakállam, 17-es intimmel rendelkezem ami szintén csupasz. Imádok szexelni, szex téren szeretem a vad és a romantikus alkalmakat is. Imádok puncit nyalni, pettingezni stb... Egyszóval élek halok a női testért és a gyönyörért.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Amit tudni kell rólam, hogy autóm van utazni tudok. 20 éves vagyok 175 centi magas vagyok 85 kiló átlagos testalkattal. Kopasz vagyok és van szakállam, 17-es intimmel rendelkezem ami szintén csupasz. Imádok szexelni, szex téren szeretem a vad és a romantikus alkalmakat is. Imádok puncit nyalni, pettingezni stb... Egyszóval élek halok a női testért és a gyönyörért.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Sziasztok.Április elejére keresek szoló hölgyet / párost mindenféle mókára.
Fiatal 23éves srác vagyok. átlagos 178/63kg testalkattal.
Önmagára igényes és diszkrét(ezt kölcsönösen el is várom)
Csak valós személyeket keresek ne húzzuk feleslegesen egymás idejét!
(Nincs tapasztalatom párral, de nagyon izgat)
(pest megyében vagyok de tudok utazni ésszerű keretek közt. pest megye, budapest, jnsz, stb)
Fiatal 23éves srác vagyok. átlagos 178/63kg testalkattal.
Önmagára igényes és diszkrét(ezt kölcsönösen el is várom)
Csak valós személyeket keresek ne húzzuk feleslegesen egymás idejét!
(Nincs tapasztalatom párral, de nagyon izgat)
(pest megyében vagyok de tudok utazni ésszerű keretek közt. pest megye, budapest, jnsz, stb)
Adatlapunk szerint part keresünk
Holnap, extrém társkereső a VII. Kerületben.
Extrém helyszín.
Extrém helyszín.

Sziasztok. Párok előtt verném végén arcra élvezéssel
Nagy csiklójú és/vagy nagy szeméremajkú nőt, esetleg ilyen hölgytagú párt keresek kellemes együttlétre. Ápolt, méretes, egészséges férfi vagyok, privát üzenetet várok.
Ez nekem is régi vágyam!
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2024. 03. 24. vasárnap 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 24. vasárnap 15:10

Nekem régi vágyam , hogy egyszer úgy nyalhassak egy szép puncit , hogy 69-ben vagyok a csajszival , miközben őt a párja hátulról , kutya pózban döngeti ! Így talán a tele élvezett punciát is tisztára nyalnám..Ilyen párt keresek , akivel ezt megélhetném ! Budapest vagy Pest megyében bárhol..... Persze lennék állandó házibarátja is , igényes párnak !
Kaposvárról keresek olyan parnereket,,akik szeretnek faszt masszírozni. Hölgyeknek viszonzom akár kézzel, akár szájjal, diszkreten. Dugás csak ha akarod. Párok is! Privin beszeljünk!
perverz baranyaival leveleznék..
Nekem régi vágyam , hogy egyszer úgy nyalhassak egy szép puncit , hogy 69-ben vagyok a csajszival , miközben őt a párja hátulról , kutya pózban döngeti ! Így talán a tele élvezett punciát is tisztára nyalnám..Ilyen párt keresek , akivel ezt megélhetném ! Budapest vagy Pest megyében bárhol..... Persze lennék állandó házibarátja is , igényes párnak !
Szia!merre vagy?
(Ez egy válasz bisexfetish üzenetére (2024. 03. 23. szombat 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 23. szombat 11:13

Vasárnap párokat vagy aktív pasikat elégítenék ki! Szopok,nyalok,dugható vagyok imádom a spermát!
Hölgyet vagy párt keresek, akik kedvelik az extrabb perverziokat. Minél nyitottabbak vagytok , annál jobb! smile
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül wink
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül wink
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek :pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, spermás játékok ,fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party ,…. ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…Házibarát is lehetek / kukkolás szex közben is érdekel ///
Sziasztok,
Olyan hölgyet keresek (lehet feleség, barátnő is), akiben van sub hajlam és szeretne kiszolgáltatott lenni egy domináns férfi előtt. Aki meg akarja élni milyen élvezetet ad a puncijának öklözése, két farok általi feszítése és a creampie játékokat is meg akarja élni. Ha érdekelne, írj SUB jeligével.
Olyan hölgyet keresek (lehet feleség, barátnő is), akiben van sub hajlam és szeretne kiszolgáltatott lenni egy domináns férfi előtt. Aki meg akarja élni milyen élvezetet ad a puncijának öklözése, két farok általi feszítése és a creampie játékokat is meg akarja élni. Ha érdekelne, írj SUB jeligével.
Jól szituált nem független bi pasi keres Vas Megye környékén olyan bi, esetleg hetero, de kíváncsi párt, ahol szükség lehetne még egy nyelvre, vagy esetleg plusz egy szájra…..
Szívesen színesíteném a szeretkezéseteket, miközben Ti egymással vagytok elfoglalva.
T.
Szívesen színesíteném a szeretkezéseteket, miközben Ti egymással vagytok elfoglalva.
T.