Terhes hölgyet, vagy olyan párt keresnék ahol a hölgy állapotos! Bármiben benne vagyok akár csak kukkolás.
Nincs csodásabb, mint egy állapotos hölgyet kényeztetni!
Nincs csodásabb, mint egy állapotos hölgyet kényeztetni!
Talpnyalás, pisi, bdsm, alázós, biszex témákhoz keresek partnert.
Vasárnap délután , elhanyagolt barátnő vagy feleség Budapesten vagy Pest megyében ? Szívesen maszíroznék egy kis extrával , de bármilyen csibészségben benne vagyok.... Csak megbeszélés kérdése . Esetleg , ha bosszút akarsz állni a férjeden vagy a párodon.... Írj , ha magadra ismersz.
Kaposvárról hölgy akit masztizás közben fotózhatnék?
50+-os pasi jatszana a csajoddal.

Kaposvárról megnéznék szex közben párokat. Diszkréten. Nem vagyok független. Csak az írjon aki Kaposvári, és benne is lenne. Szükség esetén beszallnék.
Sziasztok , bdsm .ws, spermás játékokra keresek aktív férfit , használj kedved szerint , tedd meg amit othon nem tehetsz
Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes diszkrét ápolt srác vagyok!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek :pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…Házibarát is lehetek / kukkolás szex közben is érdekel /// Mindenki -mindenkivel szex is érdekel /
Extrém perverz dolgok is érdekelnek …
Extrém perverz dolgok is érdekelnek …
sziasztok ma este spermas puncot nyalnek ha vannak itt erre izgulo parok?
Sziasztok. Párok előtt verném végén arcra, szájba élvezéssel
Sziasztok ! Párosunk , hölgy tagját izgatná ha egy srácnak kiverném a farkát és ezt otthon elmesélném a neki aki ezért ad nekem egy kis jutalmat - feladatot. Ehhez keresnék egy szimpatikus srácot akinek kiverhetem a farkát a kocsiba , aztán mindenki megy a maga útjára . Ha kell , 1-2 képet mutatok előtte párom csodás idomairól ha úgy izgalmasabb a kaland.
Nagy intimmel rendelkezõ fiatal pasiként alárendelhetõ sub feleséget keresek bdsm kalandokra. Utazni tudok.
Sziasztok. Olyan Párt keresek ahol a Hölgy élvezettel nézi ahogy a Férfi tagot szopatom!
Sziasztok !
Olyan párt keresek , ahol mindkét fél szeret szopni.
Bp és környéke.
Olyan párt keresek , ahol mindkét fél szeret szopni.
Bp és környéke.
Sziasztok!Ma este Zirc környékén bi pasi?Uni/passzív vagyok.Olvass adatlapot!Hely van!
Fiatalos pasit keresünk harmadiknak az adatlapom szerint, akár extrémebb dolgokra is.
Sziasztok!
Üzletem irodájában helyet biztosítanék párnak ma napközben!
Kukkolnék..beszállnék esetleg!BP.!
Üzletem irodájában helyet biztosítanék párnak ma napközben!
Kukkolnék..beszállnék esetleg!BP.!
Hölgyet keresek aki megetetné a spermát velem
Extrém társkeresőbe keresem partnerem.
Extrém fantázia valóraváltás a célom.
Írj rám a részletekért.
Aki nem mer, nem nyer.
Extrém fantázia valóraváltás a célom.
Írj rám a részletekért.
Aki nem mer, nem nyer.