Sziasztok ! Párosunk , hölgy tagját izgatná ha egy srácnak kiverném a farkát és ezt otthon elmesélném a neki aki ezért ad nekem egy kis jutalmat - feladatot. Ehhez keresnék egy szimpatikus srácot akinek kiverhetem a farkát a kocsiba , aztán mindenki megy a maga útjára . Ha kell , 1-2 képet mutatok előtte párom csodás idomairól ha úgy izgalmasabb a kaland.
Nagy intimmel rendelkezõ fiatal pasiként alárendelhetõ sub feleséget keresek bdsm kalandokra. Utazni tudok.
Sziasztok. Olyan Párt keresek ahol a Hölgy élvezettel nézi ahogy a Férfi tagot szopatom!
Sziasztok !
Olyan párt keresek , ahol mindkét fél szeret szopni.
Bp és környéke.
Olyan párt keresek , ahol mindkét fél szeret szopni.
Bp és környéke.
Sziasztok!Ma este Zirc környékén bi pasi?Uni/passzív vagyok.Olvass adatlapot!Hely van!
Fiatalos pasit keresünk harmadiknak az adatlapom szerint, akár extrémebb dolgokra is.
Sziasztok!
Üzletem irodájában helyet biztosítanék párnak ma napközben!
Kukkolnék..beszállnék esetleg!BP.!
Üzletem irodájában helyet biztosítanék párnak ma napközben!
Kukkolnék..beszállnék esetleg!BP.!
Hölgyet keresek aki megetetné a spermát velem
Extrém társkeresőbe keresem partnerem.
Extrém fantázia valóraváltás a célom.
Írj rám a részletekért.
Aki nem mer, nem nyer.
Extrém fantázia valóraváltás a célom.
Írj rám a részletekért.
Aki nem mer, nem nyer.

Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, fiatal lányt kényeztetne, minden téren! Győr. Szeresd a szexi fehérneműt, harisnyát!
Kecskeméten keresek párt ahol a nővel foglalkoznék a pasi meg a farkamat szopná!
Sziasztok!! Szopnék, nyelnék, kuratnék, ma, helyem van! Érd-Bp. és környékéről keresek, aktív pasikat, de bárhonnan jöhetsz!! Passzívm vagyok, azon belül, mindent szeretek, Legyél, kemény, tudd, mit akarsz!! Írj üzit!!
Sziasztok!
04.04 kb 20h kezdettel szervezünk gang-bang partyt kisebb létszámmal. Kultúrált, tiszta, valós, nem csak ígérgetős férfiak jelentkezését várjuk. Az oldal korlátozása végett csak annak tudunk válaszolni aki küld viber elérhetőséget! Minimum egy fotód legyen, hogy láthassuk kinek szeretnénk lehetőséget adni.Jelentkezni privát levélben 17h ig tudtok.
04.04 kb 20h kezdettel szervezünk gang-bang partyt kisebb létszámmal. Kultúrált, tiszta, valós, nem csak ígérgetős férfiak jelentkezését várjuk. Az oldal korlátozása végett csak annak tudunk válaszolni aki küld viber elérhetőséget! Minimum egy fotód legyen, hogy láthassuk kinek szeretnénk lehetőséget adni.Jelentkezni privát levélben 17h ig tudtok.
Keresnék egy hölgyet aki segítene fotókat készíteni ide az oldalra. Autós, és szabadtéri farokverős témában. Privátban keress, köszönöm.
Sziasztok. Olyan partnert keseresnék ma estére, aki szereti a kényeztető, egyutleteket.. És esetleg kedveli a harisnya stb.. Érden és környékén.

Szegeden perverz szexhez keresek bi párt vagy férfit
Sziasztok olyan nyitott párokkal ismerkednek akik nyitottak a spermas punci nyalatasra! Hely kellene utazni tudnek!
sziasztok
hetero vagy biszex párokkal ismerkednek
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
hely autó van
írjatok,ismerkedjünk
hetero vagy biszex párokkal ismerkednek
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
hely autó van
írjatok,ismerkedjünk
Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes diszkrét ápolt srác vagyok!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Sziasztok! Kimondottan passzív Férfi tagú párral ismerkednék!
Imádom ha nyalom a Hölgy punciját közben a Férfi szopja a farkam vagy a Hölgy a számra ül és úgy nyalom a Férfi meg bele ülhet a farkamba amit előtte finoman szopott !!! Kérem csak ilyen vágyakkal rendelkező Párok írjanak !
Imádom ha nyalom a Hölgy punciját közben a Férfi szopja a farkam vagy a Hölgy a számra ül és úgy nyalom a Férfi meg bele ülhet a farkamba amit előtte finoman szopott !!! Kérem csak ilyen vágyakkal rendelkező Párok írjanak !