Hosszabb távra keresnék intelligens partnereket Sopronban, párok, hölgyek személyében. Ötvenes, megbízható, diplomás férfiként ismerkednék.Lightosabb, de akár extrémebb játékokra is nyitott vagyok.
Vasárnapra kerestek.
Kint is voltak a reptérnél. Bár nem igazán örültek, mert volt egy nemkívánatos vendégük.
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2024. 06. 03. hétfő 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Nagyon izgat a gondolat, hogy valaki megbassza előttem a feleségem. Egyelőre a valóságban nem tudjuk összehozni. Ezért olyan pasit keresek, akit izgatna a gondolat, személyesen tudunk találkozni és képeket videókat nézni róla és kiverni.
szerdán Pesten össze tudjuk hozni
Nagyon izgat a gondolat, hogy valaki megbassza előttem a feleségem. Egyelőre a valóságban nem tudjuk összehozni. Ezért olyan pasit keresek, akit izgatna a gondolat, személyesen tudunk találkozni és képeket videókat nézni róla és kiverni.
szerdán Pesten össze tudjuk hozni
Sziasztok.
Srácot keresek aki tudja szopni magát.
Srácot keresek aki tudja szopni magát.
Debrecen vagy 40km környékén ápolt lehetöleg vastag farku 60-70 éves ápolt pasit keresünk perverz barátnömnek Lehettek pár is a hölgy esetleg nézheti velem. Privát leveleket várok
Sziasztok
Beszélgetnék leginkább hölgyekkel. Privátban várom a jelentkezést.
Beszélgetnék leginkább hölgyekkel. Privátban várom a jelentkezést.
Sziasztok csütörtökön napközbe aktivat keresek extrém sexre akár a szabadba valahol
Hölgyeket nyalnék kedvükre
Szerdán, csütörtökön jó nekem!
(Ez egy válasz Falo10 üzenetére (2024. 06. 01. szombat 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok
Nyíregyházán és környékén ismerkednék biszex vagy hetero párokkal,hölgyekkel
43 éves ápolt és egészséges férfi vagyok
alkatom magas,férfias,szerszámom 18cm,borotvált
hely olykor megoldott,autóm van
nem kamus vagyok
írjatok,ismerkedjünk
Nyíregyházán és környékén ismerkednék biszex vagy hetero párokkal,hölgyekkel
43 éves ápolt és egészséges férfi vagyok
alkatom magas,férfias,szerszámom 18cm,borotvált
hely olykor megoldott,autóm van
nem kamus vagyok
írjatok,ismerkedjünk
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag, de nem hosszú farkú férfit keresek, a feleségem, előttem való kényeztetésére, július 22-28 közötti időszakra. Enyhe bi beállítottság előnyt jelent. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Cuckuld gangbangre keresünk olyan társaságot, akik szeretik az egy nő ,több pasi felállást.Hétvégente,akár egész éjszakára,tabuk nélkül.
sziasztok vannak e itt olyan nyitott párok akit szinten izgatna a spermas punci kinyalatasa illetve megdugatasa? Hely kellene utazni tudnek!
Nyíregyházán idősebb enyhén domináns párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Párok előtt verném végén arcra, szájba élvezéssel
Párommal keresek perverz férfit Budapesten délelőtt hellyel
Szabad vagyok egész este helyem van 13 kerület. Képet találsz az adatlapomon. Elsősorban hölgyek párok jelentkezését várom hetero alapon.
Domináns vagyok és nem riadok vissza az extrém dolgoktól.
Domináns vagyok és nem riadok vissza az extrém dolgoktól.
Adatlapunk szerint holnap este keresünk párt
Extrém perverz szexre keresek lehetőséget! Jövőhéten bármikor jó!