Gangbang ribit keresek, vagy ilyen hölgy tagú párt! Akár hosszú távú kapcsolatra is!
Debreceni 50 felettii elhanyagolt nöket keresek . Maximális diszkréciot adok de el is várom
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ha lehet ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !//////)()()(
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Fasszopó gecinyelőt keresek holnap 4után
Uramat, gazdámat keresem, sub passzív vagyok
Olyan partnert keresek akit érdekel közös guminős, műpuncis móka.
Sziasztok ! Kise bizar, pervi, szexre Aktívak Esztergom-Komárom útvonalon !?

Sopronban ismerkednék
Szép Napot !Párral - Házaspárral ismerkednék!
Ahol a Férfi tag passzív és szereti a Női fehérneműt és a Pár mindkét tagját lehet kényeztetni
Ahol a Férfi tag passzív és szereti a Női fehérneműt és a Pár mindkét tagját lehet kényeztetni
Hölgy, vagy pár lábait, talpát nyalogatnám, biszex SUB-ként.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Diszkrét aranyos fiú vagyok.
Segget nyalni szerető nőt keresek Miskolcon
Zala megyei erett nő nyitott pár duplan punciba ??
Hölgy, vagy pár lábait, talpát nyalogatnám, biszex SUB-ként.
Sziasztok. Párral ismerkednék ahol a Hölgy élvezettel nézi ahogy a Férfi tagot szopatom!
Sziasztok! Párral - Házaspárral ismerkednék!
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Hölgyet vagy párt keresek, akik kedvelik az extrabb perverziokat. Minél nyitottabbak vagytok , annál jobb!
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül!
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül!
Ma este szopatnék, szopnék stb... Csepel, Szigetszentmiklós és környéke