Sziasztok!
Masszíroznék,kényeztetnék,nyalnék viszonzás nélkül!
Önzetlen,odaadó férfi vagyok!
Masszíroznék,kényeztetnék,nyalnék viszonzás nélkül!
Önzetlen,odaadó férfi vagyok!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok!
Június 29. szombat estere keresnenk parkent harmadik tagot.
30 év alatt keresnenk, fontos az intelligencia és előny a nagy méret!
Privatban írj, ha van kedved eltolteni velunk nehany kellemes orat.
Június 29. szombat estere keresnenk parkent harmadik tagot.
30 év alatt keresnenk, fontos az intelligencia és előny a nagy méret!
Privatban írj, ha van kedved eltolteni velunk nehany kellemes orat.
Szép reggelt!
Soproniakkal ismerkednék.
Soproniakkal ismerkednék.
Duci feleség dugására keresünk egy 40 körüli,ápolt,nemdohányzó,nyaláscentrikus pasit,péntek késő estére. Ha nem zárkózol el az enyhe bisex dolgoktól az még jobb. Nagyobb,vastag intim méretű pasit keresünk,aki több menet is bír.
Cuckold,blowbang,wifesharing,fisting,creampie dolgokra.
Cuckold,blowbang,wifesharing,fisting,creampie dolgokra.
SUB hölgyet, párt keresek.
Használat, alázás, fájdalom. A legjobb ha mind a három mehet.
Feszegessük a határokat!
Használat, alázás, fájdalom. A legjobb ha mind a három mehet.
Feszegessük a határokat!
Keményen dugható hölgyet keresek ma estére
Öklözhető hölgy van itt vagy pár, esetleg shemale? De más extrém- perverz dolgokra is nyitott vagyok!(pl:pisi) Helyem nincs! Autós kaland is bejön!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék korosztálytól függetlenül
Szívesen ismerkednék korosztálytól függetlenül

22 éves vagyok passzív szűz vagyok szeretnem elveszíteni az anális szüzességem szeretek perverz lenni és 35/40+ pasit keresek mert izgulok rájuk szeretem a tangàkat hordani apuci kicsi femboya lenni irjatok
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, lány barátnőket kényeztetne. Szeresd a szexi fehérneműt, harisnyát. Győr
Tiszafüreden egyedül vagyok ki látogat meg vagy teló szex írj és adok elérhetőséget
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Hosszú hajú lányt vagy ilyen lanytaggal párt keresnèk, ahol a lány haját a képeken látható farkamra csavarva jó "kurvasan" könnyedén szopathatnám, amig a smink le nem folyik az arcán... Én 183/80, sportos, perverz, 42 éves, borotvált pasi vagyok.
Elhanyagolt anyukát v hölgyet kényeztetnék!!!
Igényes potens nagyon perverz férfi Igényes 50+os perverz párokkal ismerkedne.(cuckold, creampie, bukakke, pisi /punciba, popsiba, testre, szájba/, gangbang, stb…stb.)
Sziasztok!
Szombat estére (06.29.) keresunk 1 vagy több beszalló partnert, akar ferfit lanyt vegyesen.
30 eves kor alatt.
Privatban irj ha erdekes lehet
Szombat estére (06.29.) keresunk 1 vagy több beszalló partnert, akar ferfit lanyt vegyesen.
30 eves kor alatt.
Privatban irj ha erdekes lehet

Sziasztok. Középkorú Férfi vagyok. Kifejezetten szerepjáték kedvelő Nálam Idősebb vagy Fiatalabb Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni!
Hölgy, vagy pár lábait, talpát nyalogatnám, biszex SUB-ként.