Ma délután a feleségem bugyijára rá verni valaki a farkát? Ha akarod segítek kiverni.
Nyírbátorban szopatnék
Pentek napkozben olyan Holgy tarsasaga lennek aki alaposan szetdugna a fenekem straponnal, vagy kezzel. Tapasztalatom van sok. Irj batran!
Sziasztok aktiv tapasztalt pasit keresek németorszagban BW területén 22 éves vagyok passziv szűz
Sziasztok !
Most pénteken (2024.08.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most pénteken (2024.08.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV ficko vagyok..
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV ficko vagyok..
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Extrém kövér,200 kg feletti hölgyet keresek,akinek minden vágyát teljesíteném.Normál alkatú,középkorú,intelligens férfi vagyok.
Sziasztok!
Terhes hölgyet keresnék, akár pár tagjaként is! Beszállóként vagy nézőként is benne vagyok.
Terhes hölgyet keresnék, akár pár tagjaként is! Beszállóként vagy nézőként is benne vagyok.
Olyan hölgyel jelenetkezését várom, akik szeretnének gyermeket, ám nincs kitól.
Ma lenne pár ahol a feleséget spermásan kinyalhatom.?
Többes szexhez illetve fotózáshoz tanyával rendelkező illető ismeretségét keresem. Köszönöm
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok!Olyan Hölgyet,lányt keresek,aki szereti a szexet"megfűszerezni"segédeszközös játszadozással is.Független férfiként a hely és játékszerek adottak,de ha van kedvenced,nyilván hozhatod azt/azokat is magaddal.
Sziasztok!
Helyes, igényes, nem béna, de kerekes székes szívesen kukulna, de ha lehetőség van szívesen csatlakozom hölgyek hez esetleg pártokhoz (hetero alapon) hely akár meg oldható de akár utazni is tudok.
Belső üzeneteket olvasom.
Helyes, igényes, nem béna, de kerekes székes szívesen kukulna, de ha lehetőség van szívesen csatlakozom hölgyek hez esetleg pártokhoz (hetero alapon) hely akár meg oldható de akár utazni is tudok.

Belső üzeneteket olvasom.
Perverz dolgokra keresek ,irj bátran
SZOMBATHELYI Lányt,Nőt vagy párt keresek Hölgy aktivitással!Pasik kizárva.Aki(k) megdugna Strap-onnal!Búvó hely van ha kellene.Csak felcsatolható játékszered legyen.Semmi mást nem szeretnék csakhogy megdugd a fenekem.
Mániákus maszturbálást kedvelő srácot urat keresek közös hokihoz,izgat ha közben jó csajokat,szép puncikat nézhetünk közben,Olyan írjon akit ez valóban izgat vagy még sosem hokizott mással,hetero vagy nagyon enyhén biszex partnert keresek,olyat aki el is jön a találkozóra!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok.Helyem van.
Dunaföldvár Szekszárd Kalocsa környékén taliznek minden érdekel uni biszex vagyok 17 5 a méretem. Van magassarkú gyűjtemény szívesen cserélnek
sziasztok olyan párokkal ismerkednek akikiet szinten izgatna a spermas punci nyalatasa akar dugas kozben is! Hely kellene utazni tudnek!