Nyitott belevaló párt keresek, autókázás, aztán nálam .. 40 ffi
Szerda kora reggelre 1-2 órára keresek egy sub/mazo partnert. Helyem van bpn. Szeresd ha használnak, fenyítenek. Ha érdek írj priv.
Én ki próbálnám!!
(Ez egy válasz kivancsipasi999 üzenetére (2024. 08. 18. vasárnap 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Nőies szép transzival/shemale-lel ismerkednék! Ha magadra ismertél írj privátban!

Jo reggelt.
Egy kis extrém az extrém kedvelőknek
Holnap azaz augusztus 20.
Éjszakai strandolás + fellépők a Tápiószentmártoni strandon.
Aki szeretne jöjjön bátran, hátha jól éreznénk magunkat.
Szép napot
Egy kis extrém az extrém kedvelőknek

Holnap azaz augusztus 20.
Éjszakai strandolás + fellépők a Tápiószentmártoni strandon.
Aki szeretne jöjjön bátran, hátha jól éreznénk magunkat.
Szép napot

Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Szombathelyi Domináns Nőt keresek aki a felcsatis műfarkára felhúzna egy szűz fenekű pasit? Csak kefélj meg kímélet nélkül a műfarkaddal.
Van itt hölgy, aki levené előttem a bugyiját, hogy beleverjem? Vagy pohárba pisil és megitatná velem!
Kismama és pár is lehet!!! Akár ma is!
Kismama és pár is lehet!!! Akár ma is!
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Extrém perverz szexre srácot, férfit keresek 50 éves korig, kezdő vagyok a témában.
Szopnék, nyelnék, nyalok, kúrhatsz!! Valaki? Hely van, Érd-Bp???? CSAK AKTÍVAK!!!
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero vagy enyhe biszex érdeklődésű sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat hogy kipróbáljon egy-két izgalmas dolgot fiúval(közös hoki,orál).Kérem csak olyan írjon aki mer és akar is találkozni.Pestmegyei ápolt nagyon igényes srác vagyok,helyem van.Nem levelezgetni akarok hanem találkozni.Írj ha magadra ismersz!Maximálisan diszkrét vagyok!
17. Kerületben délután keresek potens srácot szopni szopatni csajom előtt!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Keresek bevállalós nőket lehetőleg jó szőrös puncival aki le pisilne mindenhol
Pároknak,aktus közben nyalok,szopok. Ápolt diszkrét pasi.
Nude walkozásra keresek partnert! Helyet tudok!
Sziasztok
Aug 23,24,25. én lesz vitorlázás, ahol minden lehet, de semmi sem kötelező párok, lányok heterok
András
Aug 23,24,25. én lesz vitorlázás, ahol minden lehet, de semmi sem kötelező párok, lányok heterok
András
Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd valaki? 20 éves vagyok átlag feletti intimmel, meghallgatok mindent.

Strap-on szexhez keresek olyan Lányt,Nőt vagy Hölgy tagú párt aki a felcsatolható műfarkára húzna egy análisan szűz pasit!Pároknál csakis Női aktivítás jöhet szóba!Szombathelyi 45.é. pasi vagyok!Búvóhelyem van.Csakis strap-on szex érdekel!!