Pisit nyelnèk,tömènytelen mennyisègben!!! Sárvár, Celldömölk, Szombathely környékén!
Valaki aki rá élvezne a párom bugyijára?
Hely van 15-18,30 ig
Hely van 15-18,30 ig
Pasit szopnék le a párja előtt! Aztán megosztanám a hölggyel az erdeményt.
Holnap reggel kint a szabadba aktív? Sok mindenre használható vagyok
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok! Olyan párokhoz, illetve nőkhöz csatlakoznék, akik kifejezetten az extra nagy és vastag intimet kedvelik, vagy esetleg kipróbálnák, hogy milyen egy ekkora mérettel a szex! smile Utazni tudok
A helyzet, tt a potya punci keresés megy , de igazán extrémet senki nem ajánl!
Sziasztok! Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasiként keresek hölgyet vagy párt diszkrét, akár rendszeres szexre. Sportos testalkatú férfi vagyok 18/4 intimmel, nem szeretem az 1 menetes játékokat. Bp, Érd és ezek környékén keresek. Perverz partner(ek) lenne a legjobb, akivel nem lenne finnyáskodás (civilizált kereteken belül).
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, harisnyaimádó, független és diszkrét férfi keres CD kedvelő BI párt vagy hölgyet. Minden kívánsághoz alkalmazkodom... (biszex, BDSM, extrém, bizarr... amit szeretnél)
Férfi kettesben NEM érdekel...!!!

Férfi kettesben NEM érdekel...!!!
Bisex párt keresek dupla szopásra!
Privizzetek ha benne lennétek!
Privizzetek ha benne lennétek!
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero vagy enyhe biszex érdeklődésű sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat hogy kipróbáljon egy-két izgalmas dolgot fiúval(közös hoki,orál).Kérem csak olyan írjon aki mer és akar is találkozni.Pestmegyei ápolt nagyon igényes srác vagyok,helyem van.Nem levelezgetni akarok hanem találkozni.Írj ha magadra ismersz!Maximálisan diszkrét vagyok!
Kurvàs szerepre keresek hölgyet anyukát. Sexy nagymamàt.
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
lányt keresek, akinek nyalogathatnám a talpait, a lábát, mást és máhol semmi, keresek párt is, ahol mindkét tag porig aláz. Az lenne a legjobb, ha megehetném a lábkörmét, és mág mást.
Lányt, nöt illetve elhanyagolt feleséget keresek, akik igénylik ha jól kivannak nyalva. Viszonozni nem kell, csak az élvezetért csinálom. Addig nyallak amíg bírod ( 3 orgazmus a minimum) és a végén lespriccelhetsz élvezéskor!!! Ez a legjobb az egészben.
Diszkrét helyem van napközben.
Diszkrét helyem van napközben.
Zala vas megyei extrém nagy puncival rendelkező nő ismerkedni??
Ma este nagy faszú férfit szopnék autójába vagy a szabadba Budapesten
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Laza,nyitott, igényes, bevállalós, extrém, bizarr szexet szertő, 49 éves perverz macis pasi vagyok, keresek hasonló , laza, nyitott, bevállalós,bizarr / extrém szexet kedvelő nőt/párt alkalmi vagy hosszú távú kapcsolatra.
Szexelni perverzkedni keresek estére!