Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !!!!(fiatal párokhoz csatlakoznék !!
Sziasztok. Középkorú Férfi vagyok. Kifejezetten szerepjáték kedvelő Nálam Idősebb vagy Fiatalabb Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni!
27 éves srác vagyok, olyan 40+ hölgyek társaságát keresem akiket kényeztethetek, masszírozhatok, remegésik nyalhatok és minden vágyukat teljesíthetem. Akár egészen reggelig vagy több napon keresztül is kényeztetnélek, wellnes is szóba jöhet. Lehet egyszeri vagy rendszeres találkozás, helyem van és menni is tudok. Tényleg olyan nők keressenek akik tudják mit akarnak és komolyan gondolják a kalandot. Ha szeretnél többet megtudni rólam kérlek írj levelet.
Kecskeméti lakk és bőrrajongó nőt vagy párt keresek.
Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni.
szisaztoik ketten egy punciba dologra nyitott párokkal ismerkednek ha vannak itt? hely kellene utazni tudnek!
Extrém kövér, 200 kg feletti nőt keresek.Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok.Imádom a hatalmas idomokat.
Jól táguló,forró,nedves puncit keresek ökölsexhez.
Ha akarsz hatalmasakat élvezni,keress bátran,nem leszek hálátlan!
Ha akarsz hatalmasakat élvezni,keress bátran,nem leszek hálátlan!
Pénteken estére közös maszturbálásra keresek partnert.
Sziasztok! Igényes,férfias 191cm magas vagyok! Elhanyagolt feleséget kényeztetnék próbafülkében!!!Pest-megye
Sziasztok! Pápán vagy 30km körzetben nem szeretné egy hölgy ma, hogy egy 27 évés ápolt fiatalember csontig benyaljon neki? Csak ha te is komolyan gondolod akkor keress, ne raboljuk feleslegesen egymás idejét!
Sziasztok! Pápán vagy 30km körzetben nem szeretné egy hölgy ma, hogy egy 27 évés ápolt fiatalember csontig benyaljon neki? Csak ha te is komolyan gondolod akkor keress, ne raboljuk feleslegesen egymás idejét!
Perverz nőt vagy férfit keresek délelőttre szegeden
Veszprém,Győr és Vas megyében 27éves, ápolt srác kényeztetné a puncidat és minden másodat is. Imádom ha az arcomra ülnek és alig kapok levegőt...
Ma napközben keresem szopatómat, aki keményen torkoztatna, torkon kúrna fasszal és a hatalmas dildómmal. Előtte itasd meg velem a pisimet és rengeteg tejet aztán hánytasd ki velem az egészet egy tálba. Utána etesd meg velem megint és így újra és újra... Szeretek hányni a faszon.
Szeretném ha csinálnál rólam fotót és videót a telefonommal.
Fenekelhetsz, pofozhatsz, alázhatsz kedvedre. Párokhoz is szívesen megyek, teljesen biszex, sportos, ápolt vagyok.
Budapest és környéke.
Minden mocskos ötletet várok. ÍRJ!
Szeretném ha csinálnál rólam fotót és videót a telefonommal.
Fenekelhetsz, pofozhatsz, alázhatsz kedvedre. Párokhoz is szívesen megyek, teljesen biszex, sportos, ápolt vagyok.
Budapest és környéke.
Minden mocskos ötletet várok. ÍRJ!
Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Sziasztok!
Olyan Lányt vagy Nőt keresek Szombathely ill. környékén aki elég perverz és megújjazna valamint felcsatolt műfarokra húzna egy análisan még szűz pasit. Strap-on szexet szeretném már régóta átélni amikor egy Lány vagy Nő elkap és úgy igazán megdolgozza megdugja a szűz fenekem.Lovagoltatsz,beleültetsz vagy simán csak elkapod a derekam és betolod ahogy szeretnéd.Csak alaposan dugj meg a műfarkaddal ennyit szeretnék.Helyem van hozzá.
Esetleg még ilyen Hölgytagú pár szóba jöhet ahol a Hölgy alaposan meg dolgozná a hátsómat.
Urak kizárva,még pár esetében is.
Felcsatolt műfaszra szeretnék már kerülni ki valósítaná meg ezt az egy vágyamat?
Olyan Lányt vagy Nőt keresek Szombathely ill. környékén aki elég perverz és megújjazna valamint felcsatolt műfarokra húzna egy análisan még szűz pasit. Strap-on szexet szeretném már régóta átélni amikor egy Lány vagy Nő elkap és úgy igazán megdolgozza megdugja a szűz fenekem.Lovagoltatsz,beleültetsz vagy simán csak elkapod a derekam és betolod ahogy szeretnéd.Csak alaposan dugj meg a műfarkaddal ennyit szeretnék.Helyem van hozzá.
Esetleg még ilyen Hölgytagú pár szóba jöhet ahol a Hölgy alaposan meg dolgozná a hátsómat.
Urak kizárva,még pár esetében is.
Felcsatolt műfaszra szeretnék már kerülni ki valósítaná meg ezt az egy vágyamat?
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
KAPOSVÁR és környékén használhatsz kedvedre!
Bevállalós bi passzív vagyok, bármilyen szexuális örömödet teljesítem passzívan :P
Bevállalós bi passzív vagyok, bármilyen szexuális örömödet teljesítem passzívan :P