Elektro stimulálós eszközömet puncin szeretném kipróbálni. Ha szereted, hogy kicsit szadizzák a puncidat/popsidat írj, és próbáljuk ki! Nagyon sok fokozat van, így Rád van bízva mennyit akarsz. Helyem nincs, péntek napközben , főleg délelőtt érek rá. Írj bátran

Extra pervi bisex párt keresek kor külső mellékes bp
Ha ápolt nő vagy és szeretnéd ha élvezésig nyalna valaki majd keményen megdugná a szádat jelentkezz privát.
Borsodiak előnyben akár autóban is!
Borsodiak előnyben akár autóban is!
Perverz bi párt vagy férfit keresek szegeden
Valóban idős 60-80 éves házaspárhoz csatlakoznék
Szegeden van perverz bi pár vagy férfi?
Szombat estére keresek Lányt vagy Nőt Szombathelyen aki megdugna felcsatolhatóval.Helyem van.45 é.pasi vagyok s arra vágyom,hogy egy Lány vagy Nő végre egyszer műfaszra húzzon és meg dugjon.
Olyan nagy kérés ez Lányok vagy Nők?Most tényleg csak arra vágyom,hogy megdugjatok Lányok vagy Hölgyeim.
Olyan nagy kérés ez Lányok vagy Nők?Most tényleg csak arra vágyom,hogy megdugjatok Lányok vagy Hölgyeim.
sziasztok ketten egy punciba dologra nyitott párral ismerkednek ha vannak itt?
Nagyon vékony női partnert keresek, vagy időset , nyugdíjast
Esetleg nagyon picit vagy szőrös puncisat

Esetleg nagyon picit vagy szőrös puncisat

Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Zala megye 50 pluszos nővel ismerkednek
Pervi pasi pár Budapest perverz bisex pasi vagyok
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
Idős kővér nagy logó mellű dús szőrzetű hölgyeket vagy ilyen párt keresek. Baranya,Tolna,Somogy
Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Sziasztok lányokal hölgyekel ismerkednék beszélgetnék camoznék.
Analra keresek igényes popót. Sexy nagymamàt keresek hosszú távon aki kívánja még a sexet.
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Idős nagy logó mellű dús szőrzetű kővér hőlgyet vagy ilyen párt keresek. Baranya,Tolna,Somogy
Szegeden keresek.perverz bi párt férfit