Ez érdekesnek hangzik, mikor lenne rá lehetőség?
(Ez egy válasz Fransesk04 üzenetére (2025. 01. 13. hétfő 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Ráverném a farkad a párom bugyijára
Nagyseggű szopós nagyit keresek!
Bi párokat keresek akik kiélnék rajtam erotikus vágyaikat..lehet perverz,bizarr is!
Szóló hölgy vagy aktív urak is használhatnak kedvükre!! Teleélvezett puncit,popsit kinyalnék de lenyalom lábról és gumiból is!
Szóló hölgy vagy aktív urak is használhatnak kedvükre!! Teleélvezett puncit,popsit kinyalnék de lenyalom lábról és gumiból is!
Igényes, tapasztalt férfiként, nyitott bevállalós 50+os Biszex párral találkoznék.
Hajdú-biharban keresek egy nagyon vékony farkú potens férfit, aki szívesen megdugna. Helyem hétköznap délelőttönként van.
Valaki nem szeretne szopni jovo heten? Melytorok elony. Akar glory hely is lehet m. Mélytorok előnyben
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Domináns pasikènt keresek alázható, bilincselhetö ribancot alkalmi szolgálatra. Ha bi vagy többen is használnánk egy lánnyal.
Titkos extrém perverz szexre keresek lehetőséget!
Milkshow, ha mond valamit akkor tudod mit szeretnék. Én szopok te szopatsz! Legyen helyed, kizárólag bpn belül. Max 20/5cm ig!
52 éves vagyok csajt keresek kortol fuggetlenul aki kedveli a biszex pasikat hosszutávra keresek akár idekoltozéssel is
Használt bugyit “találnék” Paks/Szekszárd
Olyan hölgyet keresek kortol alkatol függetlenül aki kiprobálná az őklőzőst vagy már volt benne része,ha szereted ha tágitanak élveztetnek keres.
Sziasztok Szombat késő délutántól keresem azt a Lányt vagy Nőt Szombathely és környékéről aki megújjazna kitágítana és felcsatolhatóval megdugna.45é. pasi vagyok.Helyem van.
Pasik kizárva.
Pasik kizárva.
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni.
Igényes tapasztalt férfiként Bevállalós nyitott igényes 50+os párokkal találkoznék.
Sziasztok! Holnap estére/éjjelre keresek hölgyet, párt a közelemből (Bp is). Hely kell, utazni tudok.
Sziasztok!
Hölgyet keresek, aki szeret fiúpopsit kényeztetni.
Pár is érdekel, ahol puncikényeztetés mellett/közben farokközelségbe is kerülhetek.
Bi hajlamú, de heteroként élő egyedülálló pasi vagyok.
Hölgyet keresek, aki szeret fiúpopsit kényeztetni.
Pár is érdekel, ahol puncikényeztetés mellett/közben farokközelségbe is kerülhetek.
Bi hajlamú, de heteroként élő egyedülálló pasi vagyok.