Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Szoptatós nőt keresek BP és Pestmegyénben.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni.
Sziasztok.
Hölgyek ,Pesten január 17 én,16 kerületben Kiss Ádám estre van 1 plussz jegyem...
Vaagy cserélem az napi Gangxsta Zolee és a kartell koncert jegyre a 2
Hölgyek ,Pesten január 17 én,16 kerületben Kiss Ádám estre van 1 plussz jegyem...

Vaagy cserélem az napi Gangxsta Zolee és a kartell koncert jegyre a 2
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Van itt olyan lány aki szereti, aki szereti ha lepisilik és/vagy lelkesen nyal segget?
Vagy csupán teljesen másról van szó,ami egyikőtök pici fejében sem tud megfordulni.....
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2025. 01. 15. szerda 02:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 15. szerda 02:02

Ilyet akkor kérnek ha a pasi is rá akar kapzsulni a brére, vagy le akarják videózni a megkérdezése nélkül.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Ilyet akkor kérnek ha a pasi is rá akar kapzsulni a brére, vagy le akarják videózni a megkérdezése nélkül.
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2025. 01. 14. kedd 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 14. kedd 15:20

Olyan csúnya a párod hogy csak bekötött szemmel lehet vele szexelni?
Extrém, perverz, furcsa fétis, s/m témákban ismerkednék.
Sziasztok.
Hölgyek ,Pesten január 17 én pénteken,16 kerületben Kiss Ádám estre van 1 plussz jegyem..elötte szex
Vaagy cserélem az napi Gangxsta Zolee és a kartell koncert jegyre a 2.
Hölgyek ,Pesten január 17 én pénteken,16 kerületben Kiss Ádám estre van 1 plussz jegyem..elötte szex

Vaagy cserélem az napi Gangxsta Zolee és a kartell koncert jegyre a 2.

Fiatal 20-as srác nagy libidóval érdeklődik párok és hölgyek után. Bármit, bárkit meghallgatok, csak hetero alapon. Utazni tudok, kamuk vagy komolytalanok ne írjanak. Köszönöm.
Olyan csúnya a párod hogy csak bekötött szemmel lehet vele szexelni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 14. kedd 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 14. kedd 11:20
Törölt felhasználó (4768963)

Sziasztok
Csütörtök 13 órára keresünk partnert Tapolca környékéről,ápolt,diszkrét,borotvált intimmel.
A környéke az max 35km.....messzebbről ne is írj,ha átutazóban vagy,az sem érdekel
A kikötésünk annyi,hogy a partnernek szemkötőben kell lennie végig az akció során!!!
Ez a párom szabálya.......jaaaa,és heteró alapon
Csütörtök 13 órára keresünk partnert Tapolca környékéről,ápolt,diszkrét,borotvált intimmel.
A környéke az max 35km.....messzebbről ne is írj,ha átutazóban vagy,az sem érdekel
A kikötésünk annyi,hogy a partnernek szemkötőben kell lennie végig az akció során!!!
Nyitott bevállalós férfiként extrém perverz párokkal találkoznék! Véres dolgokon kívűl bármi lehetséges!!
Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni.
Sziasztok
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Dunaújváros Szekszárd Kalocsa környékén taliznek keresek női lábat dugni nyalni. Használt harisnya lábbeli zokni.
Nagy lógós mellű nőt kényeztetnénk vagy ilyen hölgy tagú párhoz csatlakoznék