Sziasztok!
Ismerkedés nélküli-csak szex kapcsolatot keresek!
Férfiakkal vagy párral. Fontos, hogy elélveztess, de alázzuk meg egymást (mindkét felállás oké)!
Női bi oké!
Amit szeretek: kényszerszopatás/nyalatás hajhúzással;
punci tágítás (bármit belémdughatsz); public (a barátaid előtt); sperma-női spricc (utóbbi adni és kapni) bárhová; szívesen kipróbálnám a kettős behatolást (punciba).
Utazom! Heves megye!
Ismerkedés nélküli-csak szex kapcsolatot keresek!
Férfiakkal vagy párral. Fontos, hogy elélveztess, de alázzuk meg egymást (mindkét felállás oké)!
Női bi oké!
Amit szeretek: kényszerszopatás/nyalatás hajhúzással;
punci tágítás (bármit belémdughatsz); public (a barátaid előtt); sperma-női spricc (utóbbi adni és kapni) bárhová; szívesen kipróbálnám a kettős behatolást (punciba).
Utazom! Heves megye!
Szia, irtam
(Ez egy válasz Fransesk04 üzenetére (2025. 01. 29. szerda 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 29. szerda 10:56

Ha szeretnéd a farkad kiverni a párom bugyijára miközben nézed a videóit ahogy masztizik vagy ahogy szopik akkor nálam a helyed
Felcsatolható dildóval renderkező nőt keresek.
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Sziasztok! Finom punci illatú bugyikát szagolnék! Ha hölgy kezéből az lenne az igazi
Párhoz csatlakoznék 30 éves srácként a férfi örömére. Izgat ha a feleséggel, vagy barátnővel együtt kényeztetünk. Budapesten belül bármerre tudok menni.
Anyatejjel rendelkező hölgyet, vagy ilyen tagú párt keresek, akár szexmentes dologra Budapesten.
Idős nagy logó mellű dús szőrzetű hölgyeket,vagy párt keresek
Bármiféle extrém dolog csak az első esetleg a második alkalommal számít extrémnek,utána már természetesé válik.
Sziasztok !
Jövőhét szerdára (2025.02.05.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövőhét szerdára (2025.02.05.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Ha szeretnéd a farkad kiverni a párom bugyijára miközben nézed a videóit ahogy masztizik vagy ahogy szopik akkor nálam a helyed
Szombat este párokat szolgálnék Bi sub pasiként.
Szopok,nyalok,dugható vagyok kinyalom punciból,popsiból,lábrol...számba,arcomra élvezhetsz...
Bp és környéke elsősorban de más ajánlatot is szívesen látok..
Szopok,nyalok,dugható vagyok kinyalom punciból,popsiból,lábrol...számba,arcomra élvezhetsz...
Bp és környéke elsősorban de más ajánlatot is szívesen látok..
Sziasztok!
Szexpartnert vagy partnereket keresek lány vagy pár formájában hetero alapon. Leginkább Budapesten és környékén, de ha meszebb laksz sem kizáró ok. Sportos fiatal férfi vagyok. Írj privátban ha érdekelne a téma
Szexpartnert vagy partnereket keresek lány vagy pár formájában hetero alapon. Leginkább Budapesten és környékén, de ha meszebb laksz sem kizáró ok. Sportos fiatal férfi vagyok. Írj privátban ha érdekelne a téma

Sziasztok!
Kiszolgáltatott izgatás játékokhoz keresek partnert. Harisnya és magassarkú alap valamint herekötözés.
Elnyújtott és őrjítő izgatás, finom kézimunka illetve fejés lenne a vágyam. Ha akad valaki aki ebben partnerem lenne akkor örömmel veszem megkeresését. Illetve csak fejésre is nyitott vagyok különböző módokon.
Kiszolgáltatott izgatás játékokhoz keresek partnert. Harisnya és magassarkú alap valamint herekötözés.
Elnyújtott és őrjítő izgatás, finom kézimunka illetve fejés lenne a vágyam. Ha akad valaki aki ebben partnerem lenne akkor örömmel veszem megkeresését. Illetve csak fejésre is nyitott vagyok különböző módokon.
Sziasztok. Most cserélnék intim képeket gmail.chat-en. Páromról és magamról. Arc nélkül csak a lényeg . Csere ! Te küldesz és mi is küldünk….. egyoldalúan nem köszi. Számunkra is szimpatikus férfit keresünk erre (is)
Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni.
Sziasztok. Párok előtt verném végén arcra szájba élvezéssel
Spermás,pisis,egymás feneke kinyalása utáni szájjal csókolózni imádó Nővel ismerkednék!
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Szép napot. Fejér megyében keresnék nőt,párt ilyen dolgokra.