Sziasztok. Férfias dom aktív vagyok sok tapasztalattal feminizálásban. Sok (5-6) fix femboy / sissy partnerem van akikkel szeretünk többesezni. A legtöbbjük chastity-t hord és csak análtól élvezhet el. Az eddigi legnagyobb bulink 4 femboy+ én volt.
További sub femboyokat illetve sub vagy akár dom nőt is keresünk aki szívesen beszáll a további feminizációjukba és nevelésükbe.
Aktív férfit vagy férfias férfit NEM keresünk.
További sub femboyokat illetve sub vagy akár dom nőt is keresünk aki szívesen beszáll a további feminizációjukba és nevelésükbe.
Aktív férfit vagy férfias férfit NEM keresünk.
Squirt (spriccelès) "tanítása" fiatal lányoknak,felesègeknek, Nőknek! Ha kíváncsi vagy, gondolatban kipróbálnád de még tartasz tőle, jó helyen jársz, beszéljünk róla! Tapasztalataim alapján aki picit is érdeklődő az hatalmasat fog spriccelni
Szívesen csatlakoznék hozzátok
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 21. péntek 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 21. péntek 11:42
Törölt felhasználó (4756380)

Idősebb urat keresünk, akit izgat, hogy nézheti, ahogy egy nő a számba pisil. Utána leszopom, a hölgy pedig a popsiját nyalja. Számba élvezhet, lenyelem.
Sziasztok olvastam a kiirasotokat és szívesen jelentkeznek üdv. Írjatok privin
(Ez egy válasz Bisexromapsi üzenetére (2025. 02. 23. vasárnap 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 23. vasárnap 11:32

Szolgat keresünk bi pár vagyunk Bp nyalni labimadat szopni erre keresünk hely kell
Szeretném egy régi vágyamat megvalósítani, nézni egy párt szeretkezésük közben és utána tisztára nyalni a hölgyet lehetőleg úgy hogy a férfi oda élvezett! Akár nálam is ,az utat oda vissza megoldom saját autóval!
Gyönyörű szőke barátnőm ma este 18:30-ra felvinném 3-4 pasihoz végigdugatni szó nélkül. Valós pár vagyunk, nem kamusok, többször csináltuk már. Csak minimum 19-el írjatok és akkor ha össze tudod szervezni a többest. Köszönjük.
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Tudok menni.Írjatok bátran, minden megoldás érdekel.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Sziasztok, első sorban 50 feletti párokkal ismerkednék. Ha szimpatikus az adatlapom privát üzenetet írj. Tamás
Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni.
Szolgat keresünk bi pár vagyunk Bp nyalni labimadat szopni erre keresünk hely kell
Idősebb pár férfi tagját kényeztetném a hölgy előtt.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok!
Ajka-Pápa-Veszprém környékén helyel rendelkező aktív partnerem keresem popsim kényeztetésére.
Ajka-Pápa-Veszprém környékén helyel rendelkező aktív partnerem keresem popsim kényeztetésére.
-Ok! Találkozzunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 21. péntek 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 21. péntek 11:42
Törölt felhasználó (4756380)

Idősebb urat keresünk, akit izgat, hogy nézheti, ahogy egy nő a számba pisil. Utána leszopom, a hölgy pedig a popsiját nyalja. Számba élvezhet, lenyelem.
olyan csajt keresek kortol fuggetlenul aki kedveli a biszex pasikat 53 éves vagyok
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
ketten egy punciban dologra nyitott párokkal ismerkednek ha vannak itt esetleg es tudnanak fogadni is? Utazni tudnek!
Ma estére keresek igényes párt vagy egyedül lévő hölgyet hetero alapon! Helyem van és menni is tudok!