Extrém pervi pasikat keresek!
Romák előny, vagy farm, ilyesmi.
Romák előny, vagy farm, ilyesmi.
Tisztelt Hölgyek!
Szegeden keresek hölgyet, alkalmi akár hosszabb távra. én SUB 60-as pasi vagyok aki imádja ha játszanak vele és főleg ha igényli a hölgy a viszonzást. Diszkréció adott és elvárt.
Remélem felkeltettem az érdeklődéseteket, írj privátban.
Ha leírtak miatt okítani akarsz azt is szívesen fogadom, mert kezdő vagyok és csak azt írtam ami belőlem jön.
Köszi hogy elolvastad az üzenetemet.
Szegeden keresek hölgyet, alkalmi akár hosszabb távra. én SUB 60-as pasi vagyok aki imádja ha játszanak vele és főleg ha igényli a hölgy a viszonzást. Diszkréció adott és elvárt.
Remélem felkeltettem az érdeklődéseteket, írj privátban.
Ha leírtak miatt okítani akarsz azt is szívesen fogadom, mert kezdő vagyok és csak azt írtam ami belőlem jön.
Köszi hogy elolvastad az üzenetemet.
sziasztok spermas puncit nyalnek akr dugas kozben is vannak e ott erre nyitott párok esetleg akikiet szinten izgatna ez a dolog?
Egy álom valóraválltásához keresem Vas megyében (Szombathely) azt a Lányt,Nőt vagy Párt aki be tudná teljesíteni .A legnagyobb álmom,hogy fordított felállásban a Női nem felcsatolhatóval análisan elvenné a hátsóm szüzességét.Magára az érzésre vagyok kíváncsi milyen lehet a műfarok végén lenni amikor a Női nem diktálja a tempót.Ha magadra ismertél vagy csak szimplán valóra válltanád akkor privát üzenetben keres meg.Pároknál csakis a Női nem jöhet szóba felcsatolhatóval.
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Párom bugyijára ma délután közös hoki?
Szegeden valakit érdekel a párom punci illatú bugyia néznék párommal ahogy el élvez rá
Szolnokon ismerkednék bi párral vagy bi férfival bi uni vagyok szinte minden érdekel van kocsim hely is megoldható irj privátba
Ezen a héten szeretném első szopásomat megcsinálni szopómaszkban amit szeretnék videón rögzíteni. Ehhez keresek normális partnert. Diszkréten korrekten. Hely megoldható vagy kocsiban. Szép napot mindenkinek!
Kővér nagy logó mellű szőrős pinájú Hölgyeket keresek
Adom

Ha szereted a finom punci illatú bugyikat és izgatna hogy velem együtt hokizz barátnőm bugyijaira akkor várom válaszod.Pestmegyei igényes vékony srác vagyok,hellyel rendelkezem,csak esténként érek rá.Kizárólag személyes találkozás érdekel kiváncsi hetero sráccal.Hitegetők,igérgetők ne!Elérhetőséget kérek!
Eger és környékén olyan hölgyet keresek aki megdugna egy szűz férfi segget,nagyon szeretném kipróbálni
sziasztok hodmezo kornyeken keresnenk nagyon diszkret ferfi partnert aki szeret perverzkedni !
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !///Házibarát hosszútávra ! Imádom a pisis játékokat is !
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Domináns, határozott férfit, férfiakat, párokat keresek, akár idősebbeket is, akiket alázatosan ki tudok szolgálni. Rövid és hosszú távon egyaránt.
Bárki torkon baszhat, korhatár nélkül, ahogy akarod. Hosszan, mélyen, keményen. Még a hatalmas vibrátoromat is lenyomhatod a torkomon..Hosszan nyalom a puncit. Szeretem a pisiivást, a mélytorkot és a nyilvános meztelenséget, szexet a szabadban. Pisilj és élvezz a számba! Szeretem, amikor meztelenül fényképeznek és filmeznek, még szex közben is. Tudok utazni. Diszkrét vagyok. Írj!
Bárki torkon baszhat, korhatár nélkül, ahogy akarod. Hosszan, mélyen, keményen. Még a hatalmas vibrátoromat is lenyomhatod a torkomon..Hosszan nyalom a puncit. Szeretem a pisiivást, a mélytorkot és a nyilvános meztelenséget, szexet a szabadban. Pisilj és élvezz a számba! Szeretem, amikor meztelenül fényképeznek és filmeznek, még szex közben is. Tudok utazni. Diszkrét vagyok. Írj!
Extrém perverz bizar szexre keresek lehetőséget estére!!!