szep eestet spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak e itt erre nyitott párok esetleg?
Üdv! Van itt olyan pár akiket izgatna egy húsvéti locsolás, arcra, testre élvezés formájában?
(Csak a félreértések elkerülése végett, a locsolást a páros, hölgy tagja kapja! Illetve nem zárkózom el a szóló hölgyek jelentkezésétől sem
)
(Csak a félreértések elkerülése végett, a locsolást a páros, hölgy tagja kapja! Illetve nem zárkózom el a szóló hölgyek jelentkezésétől sem

Laza,nyitott, igényes, bevállalós, extrém, bizarr szexet szertő, 50 éves perverz macis pasi vagyok, keresek hasonló , laza, nyitott, bevállalós,bizarr / extrém szexet kedvelő nőt/párt alkalmi vagy hosszú távú kapcsolatra.
Sziasztok! Felnőtt 18+os csoportos társasjáték estét szervezünk 04.26.-án szombaton este 19 órától Budapesten! Ha szívesen kipróbálnátok, gyertek el! Erotikus töltetű, laza jó hangulat garantált!
Érdeklődj, érdeklődjetek, jelentkezzetek és gyertek el bátran!
Párok és hölgyek jelentkezését várjuk!
Érdeklődj, érdeklődjetek, jelentkezzetek és gyertek el bátran!
Párok és hölgyek jelentkezését várjuk!
Hosszú hétvégén extrém perverz bizar szexre mennék, akinél van lehetőség!
Sziasztok.
Max 30 éves korig keresünk ápolt,igényes submissive beállítottságú partnereket.
Hölgy tagunk 30 éves és biszex a férfi pedig 33 éves és hetero.
Mindketten dominánsak vagyunk.
Helyünk Kom-Egom megyében van.
Max 30 éves korig keresünk ápolt,igényes submissive beállítottságú partnereket.
Hölgy tagunk 30 éves és biszex a férfi pedig 33 éves és hetero.
Mindketten dominánsak vagyunk.
Helyünk Kom-Egom megyében van.
Bisex passzív sub pasiként keresek péntek estére hölgyet,urat,párokat aki használna,alázna.
Szopok,nyalok,dugható vagyok akár sexi női rucikban,lakk csizmában perverz,bizarr ok!
Szopok,nyalok,dugható vagyok akár sexi női rucikban,lakk csizmában perverz,bizarr ok!
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van
Sziasztok!
40-es, normális, helyes férfiként keresek érdekes kalandokat, ahol a kölcsönös élvezet és összhang is fontos. Élvezem, ha irányíthatok, és szeretnék egy izgalmas, új kapcsolatot kialakítani.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom, hogy írj! (párokat vagy lányt keresek)
Szívesen találkoznék akár ma, vag holnap este is
(csütörtök/péntek)
40-es, normális, helyes férfiként keresek érdekes kalandokat, ahol a kölcsönös élvezet és összhang is fontos. Élvezem, ha irányíthatok, és szeretnék egy izgalmas, új kapcsolatot kialakítani.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom, hogy írj! (párokat vagy lányt keresek)
Szívesen találkoznék akár ma, vag holnap este is

Butál jol táguló nőket keresek.Pécs
Sziasztok!
2025.04.20.-án, vasárnap 18 órától ismerkedős, beszélgetős party-t tartunk Budapesten, leszbikus és biszex témában, kizárólag hölgyeknek. Belépős buli, korlátlan italfogyasztással.
Disco fények, zene, jó hangulat...
Belépés kizárólag hölgyeknek!!!
Bejelentkezés szükséges!
A részletekkel kapcsolatban érdeklődj privát üzenetben!
2025.04.20.-án, vasárnap 18 órától ismerkedős, beszélgetős party-t tartunk Budapesten, leszbikus és biszex témában, kizárólag hölgyeknek. Belépős buli, korlátlan italfogyasztással.
Disco fények, zene, jó hangulat...
Belépés kizárólag hölgyeknek!!!
Bejelentkezés szükséges!
A részletekkel kapcsolatban érdeklődj privát üzenetben!
Gondolom lány nem akad! Pasi annál inkább
(Ez egy válasz masztiboj üzenetére (2025. 04. 16. szerda 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 16. szerda 17:27

Sziasztok ! Én egy 55 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Sziasztok ! Én egy 55 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Hetero, nem dohányzó, hétvégén ráérő HATÁROZOTT férfit keresünk. Részleteket privátba
Április 28 délelőttre keresek párt az adatlapomban foglaltakra.
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig! (Ez egy válasz Falo10 üzenetére (2025. 04. 16. szerda 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig! (Ez egy válasz Falo10 üzenetére (2025. 04. 16. szerda 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Pécsen nő / ffi pár perverz bi hõlgyet keresh
Ki nyalna ki most Miskolcon?
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Párommal keresünk perverz férfit szegeden !