Sok tejjel rendelkező kismamával ismerkednèk,találkoznèk. Ha nagy lògòsabb melleid vannak, az csak hab a tortán. Ápolt,tisztelettudò,mellfetisiszta pasi vagyok.
Hello. 3-4 férfit keresek delutan 17 körülre.Bevállalos nőt lepnénk meg
Szia,
Én ráérek, ha gondolod írj privát üzenetet.
Tamás (Ez egy válasz Viking78 üzenetére (2025. 08. 11. hétfő 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 11. hétfő 12:14
Én ráérek, ha gondolod írj privát üzenetet.
Tamás (Ez egy válasz Viking78 üzenetére (2025. 08. 11. hétfő 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Van otthon valakinek kialakítva Glory lyuka?
Irtam!
(Ez egy válasz Viking78 üzenetére (2025. 08. 11. hétfő 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Őklőzhető érett nagy mellű hölgyet vagy ilyen párt keresek,vagy olyan idős párokat ahol a mamát a csucsra lehet járatni.Baranya,Tolna,Somogy. Minden levélre bisztos válasz
Kamu, a megbeszélt időben a megbeszélt helyen voltam. Sehol senki.. nem igazán értem ennek mi értelme..
(Ez egy válasz Viking78 üzenetére (2025. 08. 11. hétfő 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)

A bevállalós nő befosott. Előfordul….
(Ez egy válasz Tamas_0715 üzenetére (2025. 08. 11. hétfő 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 11. hétfő 17:03

Kamu, a megbeszélt időben a megbeszélt helyen voltam. Sehol senki.. nem igazán értem ennek mi értelme..
kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sajnos eleg sürün!
(Ez egy válasz OlgaAtti üzenetére (2025. 08. 11. hétfő 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Kaposváron, környékén pisihez partnert keresek.
Nagykanizsán közös maszti??
Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni, masszírozni.
Sziasztok !! Hölgy partnert keresek .. Monor , Pilis környéke ( nyalni , szopatni )
Két szív keresi harmadik társát – hosszú távra, szeretettel és izgalommal
Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Idős nagy mellű duci kővér nőt vagy ilyen párt keresek
Pilis , Monor környéke hölgy partnert szopatnék nem vagyok bi de ha ennyire nincs hölgy az oldalon ….
Sziasztok!
Vasárnapra keresnék partnert/partnereket adatlap alapján. Hellyel rendelkezem.Nyitott vagyok a jó ötletekre is.
Vasárnapra keresnék partnert/partnereket adatlap alapján. Hellyel rendelkezem.Nyitott vagyok a jó ötletekre is.
Szexuálisan túlfütöt aktív pasit keresek akár extrém dolgokra is