Ma 7től egészen 10 ig....varok minden üriteni vagyot...ha nem zavar hogy mas is megdugott elotte már akar 10 perccel is..jössz lakashoz..adom bejutast..feljossz emelet..ajton be..felhomaly ott pucsitok elvezel lelepsz...akar johettek tobben is.de akkor is egymas utan (feljon élvez megy jon masik). happy hours...várlak..csak komolyak, és csak Budapest(iek)
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok Titkos extrém perverz bizar szexre keresek aktívat ,
Mélytorkosan szopnék, meztelenkednék. Tudok utazni távolabbra is.
Cumiztass bárhogy, bármeddig, kedvedre! A szabadban is meztelenre vetkőzöm. Különleges témák is érdekelnek....
Idősek, párok is.
Fotózni videózni is lehet, arc nélkül.Ha csak megnéznél meztelenül, vagy fotóznál, akkor is írj! Mobilis vagyok
Cumiztass bárhogy, bármeddig, kedvedre! A szabadban is meztelenre vetkőzöm. Különleges témák is érdekelnek....
Idősek, párok is.
Fotózni videózni is lehet, arc nélkül.Ha csak megnéznél meztelenül, vagy fotóznál, akkor is írj! Mobilis vagyok
Titkos extrém perverz bizar szexre keresek lehetőséget nálad estére!
Hölgyet vagy párt keresek, akik kedvelik az extrabb perverziokat. Minél nyitottabbak vagytok , annál jobb!
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül!
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül!
Sok tejjel rendelkező kismamával ismerkednèk,találkoznèk.
Szia! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Izgat a sex chat is! Helyem és autóm is van! Előny ha van valamilyen perverziód!
Szia! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Izgat a sex chat is! Helyem és autóm is van! Előny ha van valamilyen perverziód!
Sziasztok. Keresek valakit aki tribute videot kesitene a felesegem kepeire. Irj privibe.
Kaposvári ötvenes pasi vagyok. Olyan nőket keresek akik alkalmannként kivernének,spriccelésig. Diszkréten, csak az élvezet miatt. Párok is!. Privire írjatok. Hely kell!
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
sziasztok! Barátnőm örömére keresünk nagy intimmel rendelkező férfit!
20 évesek vagyunk írj privátban és elküldöm az elérhetőséget, barátnőm 163cm/78kg
Minél nagyobb intimmű férfit keresünk és olyat aki tudna fogadni is.
20 évesek vagyunk írj privátban és elküldöm az elérhetőséget, barátnőm 163cm/78kg
Minél nagyobb intimmű férfit keresünk és olyat aki tudna fogadni is.
Szegeden keresek perverz bi párt vagy férfit nyitottan !
Szívesen csatlakoznék párokhoz ahol a hölgyet kinyalhatnám spermásan akár dugás közben is
Terhes nőt keresek rosszalkodni!
Domináns párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
39 éves budapesti férfi vagyok. Hosszú éveken át csak kapcsolatokban éltem, de most egyedülállóként szeretném felfedezni a szabadságot és nyitott vagyok a kalandokra. Nem futó ismerkedéseket hajszolok, hanem olyan nőt keresek, akivel kölcsönösen élvezhetjük a vágyainkat főleg, ha megfelel neki, hogy nálam, a lakásomon találkozunk, akár ottalvási lehetőséggel is.
Engem mindig is azok a nők izgattak, akik nem a szépségideálba illenek: átlagosak, csúnyácskának tartják magukat, vagy épp mellőzöttek. Nálam ők lehetnek a középpontban. Különösen vonz a természetesség ha az intim részen szőrös vagy, az számomra a nőiség és az ösztönösség jelképe. Szenvedélyem, hogy hosszasan és türelmesen kényeztessek, akár viszonzás nélkül is. Szeretek gumikesztyűben ujjazni, vagy ha úgy van öklözni és élvezem, ha olyan nőnek adhatok orgazmust, akinek ez régóta hiányzott.
Izgatnak a bizarrabb és tabusabb fantáziák: cuckold, perverz játékok, vagy épp az, ha egy nő dohányzik, mert bennem ez mindig a rosszlányos , szabad energiát ébreszti. A higiénia, biztonság és diszkréció nálam alap. Kor, alkat és státusz nem számít csak a szimpátia, a vágy és a közös kíváncsiság.
Ha szeretnél olyan férfival találkozni, aki türelemmel, figyelemmel és bizarr odaadással csak rád koncentrál, írj bátran.
Engem mindig is azok a nők izgattak, akik nem a szépségideálba illenek: átlagosak, csúnyácskának tartják magukat, vagy épp mellőzöttek. Nálam ők lehetnek a középpontban. Különösen vonz a természetesség ha az intim részen szőrös vagy, az számomra a nőiség és az ösztönösség jelképe. Szenvedélyem, hogy hosszasan és türelmesen kényeztessek, akár viszonzás nélkül is. Szeretek gumikesztyűben ujjazni, vagy ha úgy van öklözni és élvezem, ha olyan nőnek adhatok orgazmust, akinek ez régóta hiányzott.
Izgatnak a bizarrabb és tabusabb fantáziák: cuckold, perverz játékok, vagy épp az, ha egy nő dohányzik, mert bennem ez mindig a rosszlányos , szabad energiát ébreszti. A higiénia, biztonság és diszkréció nálam alap. Kor, alkat és státusz nem számít csak a szimpátia, a vágy és a közös kíváncsiság.
Ha szeretnél olyan férfival találkozni, aki türelemmel, figyelemmel és bizarr odaadással csak rád koncentrál, írj bátran.
Sok tejjel rendelkező kismamával ismerkednèk,találkoznèk. Ha nagy lògòsabb melleid vannak, az csak hab a tortán. Ápolt,tisztelettudò,mellfetisiszta pasi vagyok.
Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.
Idôsebb, 60+ hölgyeel is szívesen találkoznék.
Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.
Idôsebb, 60+ hölgyeel is szívesen találkoznék.
Sziasztok! 60 plusszos hölgyet,párt keresek részemre! Üdv Ff tagunk.