Sziasztok ! Én egy 55 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Szép napot. Fejér megyéből keresnék olyan nőket,párokat akik nyitottak ☺
Sziasztok!
Budapesten keresek nőt autós huncutkodásra !
Napközbeni, diszkréten, pl egy parkolóban, parkolóházban,stb.
Valóban látványos, nagy cerkám van!
Budapesten keresek nőt autós huncutkodásra !
Napközbeni, diszkréten, pl egy parkolóban, parkolóházban,stb.
Valóban látványos, nagy cerkám van!
Október 5 utánra keresek perverz kis vad ,tabumentes nőt
Alkat ,kor mellékes. Legyél valamiben kicsit extr3mebb más. Legyen szó foot fetis vagy piss vagy más témában. Lehetsz szőrös puncis is. Szombathely, vas megye
Alkat ,kor mellékes. Legyél valamiben kicsit extr3mebb más. Legyen szó foot fetis vagy piss vagy más témában. Lehetsz szőrös puncis is. Szombathely, vas megye
Ősz szőrös pinát keresek!!! Elsősorban orális szexre.
Oklozheto spriccelos pinat nyalnek vagyom egy egy igazán nagy puncira egy nyitott gátlástalan nőre estleg biszex pár? Meretem 18/7 szőrös puncit imadom
Sok tejjel rendelkező kismamával,illetve ilyen hölgytagu párral, ismerkednèk,találkoznèk. Ha nagy lògòsabb melleid vannak, az csak hab a tortán. Ápolt,tisztelettudò,mellfetisiszta pasi vagyok.
Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.
Idősebb,nagy, lògòs mellü hölggyel is szívesen ismerkednék, találkoznék.
Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.
Idősebb,nagy, lògòs mellü hölggyel is szívesen ismerkednék, találkoznék.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Extrém mamikat keresek,Baranya,Tolna
Sziasztok!! párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyékén
Keresek olyan hetero urat aki tele élvezne a barátnőm bugyiját,velem együtt,csak hoki,olyan srácok urak irjanak akiket izgat a tanga bugyi,fehérneműk és szeretik a punci illatú bugyikat,csak komolyak irjanak elérhetőséggel.Helyem van Pestmegyében!Fiatal igényes ápolt srác vagyok!
Sziasztok! Valaki esetleg aki nem csak igerget es levelezget?
telefonszammal, adatlappal elonyt jelentene!

Szerda este Budapesten kb 18 órátol keresek bi partnert szauna látogatáshoz. Jelszó: bokalánc
Sziasztok,szopnék kényeztetnék Bp-n.Helyem van.Írj ha szopatnál egy jôt..Lehetsz hetero bi meleg.Inkàbb fiatalabb korosztály
sziasztok tele élvezett spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak e itt erre nyitott párok?
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
Sopronba keresek perverz hölgyet vagy párt akinek vannak eszközei és használnák is. 56 éves pasi vagyok élvezzünk nagyokat.
Szabolcsból keresünk érett izgató bi hölgyet illetve párt ahol a hölgy bi affinitással rendelkezik!!! Extra ha Roma az illető hölgy!!!