Perverz, bizarr szexre keresek hölgyeket, párokat
ez biztos nagyon jó amikor tele van kamerákkal
(Ez egy válasz Dilibolo üzenetére (tegnap 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:25
(Ez egy válasz Dilibolo üzenetére (tegnap 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Keresek a következőre párt/hölgyet:
Egy nagy üzletben mondjuk az Ikeaban “titokban” követlek, akár 1-2 lopott érintéssel közeledve. A hölgy egy szoknyában, harisnyában lenne ami adott helyen lyukas, fehérnemű nélkül vagy fehérneműben amit útközben elrejt, hogy megtaláljam a megbeszélt helyen. Majd akár egy kiállított szobában/fürdőben megbújva maszturbálás, orál szex, ujjazás,. Lennék akár néző is, aki követ titeket/téged vagy akár beszálló is. Keress ha felkeltettem az érdeklődésed!
Egy nagy üzletben mondjuk az Ikeaban “titokban” követlek, akár 1-2 lopott érintéssel közeledve. A hölgy egy szoknyában, harisnyában lenne ami adott helyen lyukas, fehérnemű nélkül vagy fehérneműben amit útközben elrejt, hogy megtaláljam a megbeszélt helyen. Majd akár egy kiállított szobában/fürdőben megbújva maszturbálás, orál szex, ujjazás,. Lennék akár néző is, aki követ titeket/téged vagy akár beszálló is. Keress ha felkeltettem az érdeklődésed!
Izgalmas perverz szexet keresek
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sexy nagymamát hölgyet anyukát keresek hosszú távon alkalmi kapcsolatra.
Keresek a következőre párt/hölgyet:
Sziasztok!
Diszkrét, nagyon àpolt pàr aktusa utàn kényeztetném tovàbb a puncit. Helyem van és ma este is jó.
Diszkrét, nagyon àpolt pàr aktusa utàn kényeztetném tovàbb a puncit. Helyem van és ma este is jó.
Ma este Glory Caféba megyünk, több pár és több hölgy fog játszani. Várjuk a bátor férfiakat akik bírják a gangbanget
ápolt férfiakat várunk. A hölgyek biszexek.
ápolt férfiakat várunk. A hölgyek biszexek.
(Ez egy válasz janiani71 üzenetére (2025. 11. 27. csütörtök 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Továbbra is Bp,ill.PM keresünk 60+ vagy idősebb "papit" esetleg párt.Nem kell hogy kemény legyen a farkad,de szeresd ha egy dagi feleség szopja és a hájas pinájába gyömöszöli..Imadjuk a cuckoldot és a creampie a lényeg és okoz kielégülést.Esetleg talán 40+ tol érdekelhet pasi,ha furi,görbe,deformált,vagy nagyon kicsi pénisze van.Van már egy 70-es barátunk,de jo lenne még 1 de talán 2 is..Csak olyan irjon akit nem rémiszt vagy taszit a használt pina kényeztetése.
Miskolcon és környékén keresek hölgyet, párt extrém vagyok közös átélésére.
45 éves átlagos, jóképű férfi vagyok
45 éves átlagos, jóképű férfi vagyok
Terhes hölgyet keresek, illetve ilyen hölgytagú párt, ahol a hölgyet kényeztethetem. Simogatás, masszázs, puszi.
Hétvégére, jövő hétre keresünk Budapest, Székesfehérvár, Dunaújváros környékén egy szub, biszex nőt, párt magunk közé! Legyél, legyetek vidámak, alázatosak, szeressétek a nagy faszt és a tocsogó, spriccelő pinát is! Kötözés, alázás, szolgálat, CNC, stb. Helyünk van Budapesten!
Szia írtam olvasd el nagyon fontos
(Ez egy válasz BBWsub üzenetére (2025. 11. 26. szerda 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 26. szerda 15:26
130 kg vagyok és 165 cm, keresek 8-10 férfit egy gangbangra akik keményen kihasználnák a testem. Illetve olyan férfit is keresek aki segit ennek megszervezésében, helyszín, időpont stb. Mindhárom lyukam használható és fiatal vagyok.
Még mindig várom azt a domináns és enyhén pervi Nőt aki a felcsatolhatójával megszopatna majd utána elkapna és alaposan meg dugna.Helyel rendelkezem.Ha van tapasztalata ezen a téren és szívesen megdugna kérem keressen privátban.
Sziasztok. (191 cm, 99kg, 20cm) férfi cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják. BI pár is lehet. Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond. Csak olyan írjon aki komolyan keres és talizni is akar...
Keresek hölgyet akivel kipróbálhatom a popsiba öklözést. Ha kíváncsi vagy te is, ne habozz felkeresni!
Sziasztok! Párhoz illetve hölgyhöz csatlakoznék ma este a társkereső profilomban leírtak alapján. Várom mielöbbi találkozásunkat
Érett, anált kedvelő nő, pár titka lennék!
Sok tejjel rendelkező, dúskeblű kismamával,illetve ilyen hölgytagu párral, ismerkednèk,találkoznèk. Ha nagy lògòsabb melleid vannak, az csak hab a tortán. Ápolt,tisztelettudò,mellfetisiszta pasi vagyok.
Bármilyen megoldásra nyitott vagyok!Bp+50 km. Utazni tudok.
Bármilyen megoldásra nyitott vagyok!Bp+50 km. Utazni tudok.
egeszsegesen perverz holgyet vagy part keresek nem mindennapi oromokre. kamusok nem irjatok!!!

mendez23

jozsef75
Sherry Railey