Párral holggyel ismerkednék
Sziasztok!
Szolnok és közvetlen környékéről keresek olyan hölgyet aki az anális örömöket részesíti előnybe!
Bármi kérdés esetén beszéljünk !
Szolnok és közvetlen környékéről keresek olyan hölgyet aki az anális örömöket részesíti előnybe!
Bármi kérdés esetén beszéljünk !
Szabolcsból keresek érett izgató milfet aki élvezne egy kényeztető masszírozást!
Extra ha Roma az illető hölgy!
Extra ha Roma az illető hölgy!
Keresek párt/hölgyet:
Párnál akár a hölgy tudtával vagy anélkül, cam-on kukkolást. Lehet sima hétköznapi dolgok közben akár pakolás otthon, nappaliban pihenés, fürdés, öltözés vagy akár szex közben is!
Hölgynél hasonlóak a vágyak, nyilván alakítva a dolgokat!
Párnál akár a hölgy tudtával vagy anélkül, cam-on kukkolást. Lehet sima hétköznapi dolgok közben akár pakolás otthon, nappaliban pihenés, fürdés, öltözés vagy akár szex közben is!
Hölgynél hasonlóak a vágyak, nyilván alakítva a dolgokat!
Nem fognak válaszolni
(Ez egy válasz kukycool üzenetére (tegnap 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Terhes hölgyet keresek, illetve ilyen hölgytagú párt, ahol a hölgyet kényeztethetem. Simogatás, masszázs, puszi.
Sziasztok Hölgyekel
camozás beszélgetés maszti
Izgat a duci, szőrös. Mindenben benne vagyok.
camozás beszélgetés maszti
Izgat a duci, szőrös. Mindenben benne vagyok.
Mi a vágyad, a legvadabb???
Sziasztok, beszélgessünk, bármi lehetséges!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Sziasztok, beszélgessünk, bármi lehetséges!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Tribute video t szeretnék a feleségem kepeire. Írjátok...
Izgalmas...
(Ez egy válasz Catcicaa üzenetére (tegnap 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:47
Sziasztok.
Mi olyan párt keresünk ahol a párom beleélvezhetne a hölgybe,én meg kinyalnám utána.
Termeszetesen párcserére is nyitottak vagyunk.
Csak hölgyek jelentkezését is várjuk.
Mi olyan párt keresünk ahol a párom beleélvezhetne a hölgybe,én meg kinyalnám utána.
Jól hangzik...
(Ez egy válasz janiani71 üzenetére (tegnap 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:52
Továbbra is Bp,ill.PM keresünk 60+ vagy idősebb "papit" esetleg párt.Nem kell hogy kemény legyen a farkad,de szeresd ha egy dagi feleség szopja és a hájas pinájába gyömöszöli..Imadjuk a cuckoldot és a creampie a lényeg és okoz kielégülést.Esetleg talán 40+ tol érdekelhet pasi,ha furi,görbe,deformált,vagy nagyon kicsi pénisze van.Van már egy 70-es barátunk,de jo lenne még 1 de talán 2 is..Csak olyan irjon akit nem rémiszt vagy taszit a használt pina kényeztetése.
Bevállalós nyitott párokkal találkoznék. Én igényes, potens a perverz/ bizarr szexben tapasztalt férfi vagyok.
Ma este 19-21 között az Élesztőben(BP IX. ker.)
Eldugott zugban, mosdóban lesnék meg pár intim titokzatos játékát vagy akár pasit aki fogdosná magát. Full diszkréten.
Ha érdekel keress bátran!
Eldugott zugban, mosdóban lesnék meg pár intim titokzatos játékát vagy akár pasit aki fogdosná magát. Full diszkréten.
Ha érdekel keress bátran!
Szabolcs, Hajdú megyében keresek sub, engedelmes nőt, feleségét ondó nyelésre.
Heves megyében átlagos testalkatú srácként, segget nyalnék de bármiben benne vagyok, kor nem testalkat nem számít.
Hölgyet keresek a 60 plusszosan is aktív. Szívesen kényeztetek is
Szolnok, Kecskemét környékén.
Szolnok, Kecskemét környékén.
Extrémnek mondott szerszámom kínálom hölgynek párnak heteró alapon
(Annyi nyitott ember van az oldalon ugy is )
De szívesen beszélek is róla vagy másról akár
(Annyi nyitott ember van az oldalon ugy is )
De szívesen beszélek is róla vagy másról akár
Sziasztok.
Szia!
Írtam priv üzenetet! (Ez egy válasz janiani71 üzenetére (tegnap 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:52
Írtam priv üzenetet! (Ez egy válasz janiani71 üzenetére (tegnap 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Továbbra is Bp,ill.PM keresünk 60+ vagy idősebb "papit" esetleg párt.Nem kell hogy kemény legyen a farkad,de szeresd ha egy dagi feleség szopja és a hájas pinájába gyömöszöli..Imadjuk a cuckoldot és a creampie a lényeg és okoz kielégülést.Esetleg talán 40+ tol érdekelhet pasi,ha furi,görbe,deformált,vagy nagyon kicsi pénisze van.Van már egy 70-es barátunk,de jo lenne még 1 de talán 2 is..Csak olyan irjon akit nem rémiszt vagy taszit a használt pina kényeztetése.
Sziasztok.
Párt keresgélek,aki a rosszfiús külsőm miatt nem tilt le az első pillanatban.
Termeszetesen hölgyek is írhatnak,kortól függetlenül.
Ha nem a külső alapjan itélkezel,írj bátran.
Minden jóra nyitott vagyok.
Párt keresgélek,aki a rosszfiús külsőm miatt nem tilt le az első pillanatban.
Termeszetesen hölgyek is írhatnak,kortól függetlenül.
Ha nem a külső alapjan itélkezel,írj bátran.
Minden jóra nyitott vagyok.

mendez23

kaloz
Dionne Darling