Hétvégére nagy mérettel rendelkező aktív pasikat keresek minden finomságra! Igazi szopógép vagyok! Ne habozz max a számba!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok! Vanak itt párok ,hölgyek , esetleg pasik közös hokira akikhez a hèt folyaman lehet csatlakozni? Szabolcs , borsod megye
Idősebb 70+-os előtt maszturbálnék, Szeged és környéke. 53 éves férfi vagyok
Perverz játékokra keresnek hölgyet párt.
Szia. Erre rá jöttem.... köszi
(Ez egy válasz érett pasi üzenetére (2025. 12. 02. kedd 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sok tejjel rendelkező, dúskeblű kismamával,illetve ilyen hölgytagu párral, ismerkednèk,találkoznèk. Ha nagy lògòsabb melleid vannak, az csak hab a tortán. Ápolt,tisztelettudò,mellfetisiszta pasi vagyok.
!Konkrét dugás nem fontos számomra, a melleiddel szeretnék játszani, miközben könnyítés magamon. Utazni tudok.Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.Fel is sorolhatnék több ezret, privátban.
!Konkrét dugás nem fontos számomra, a melleiddel szeretnék játszani, miközben könnyítés magamon. Utazni tudok.Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.Fel is sorolhatnék több ezret, privátban.
Sziasztok!
Ózdon helyel rendelkezem és keresek aktívat aki szopatna egy jót vagy párt akikhez a férfi örömére be lehet csatlakozni.
Ózdon helyel rendelkezem és keresek aktívat aki szopatna egy jót vagy párt akikhez a férfi örömére be lehet csatlakozni.
Párral holggyel ismerkednék
Sziasztok!
Szolnok és közvetlen környékéről keresek olyan hölgyet aki az anális örömöket részesíti előnybe!
Bármi kérdés esetén beszéljünk !
Szolnok és közvetlen környékéről keresek olyan hölgyet aki az anális örömöket részesíti előnybe!
Bármi kérdés esetén beszéljünk !
Szabolcsból keresek érett izgató milfet aki élvezne egy kényeztető masszírozást!
Extra ha Roma az illető hölgy!
Extra ha Roma az illető hölgy!
Keresek párt/hölgyet:
Párnál akár a hölgy tudtával vagy anélkül, cam-on kukkolást. Lehet sima hétköznapi dolgok közben akár pakolás otthon, nappaliban pihenés, fürdés, öltözés vagy akár szex közben is!
Hölgynél hasonlóak a vágyak, nyilván alakítva a dolgokat!
Párnál akár a hölgy tudtával vagy anélkül, cam-on kukkolást. Lehet sima hétköznapi dolgok közben akár pakolás otthon, nappaliban pihenés, fürdés, öltözés vagy akár szex közben is!
Hölgynél hasonlóak a vágyak, nyilván alakítva a dolgokat!
Nem fognak válaszolni
(Ez egy válasz kukycool üzenetére (2025. 12. 01. hétfő 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Terhes hölgyet keresek, illetve ilyen hölgytagú párt, ahol a hölgyet kényeztethetem. Simogatás, masszázs, puszi.
Sziasztok Hölgyekel
camozás beszélgetés maszti
Izgat a duci, szőrös. Mindenben benne vagyok.
camozás beszélgetés maszti
Izgat a duci, szőrös. Mindenben benne vagyok.
Mi a vágyad, a legvadabb???
Sziasztok, beszélgessünk, bármi lehetséges!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Sziasztok, beszélgessünk, bármi lehetséges!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Tribute video t szeretnék a feleségem kepeire. Írjátok...
Izgalmas...
(Ez egy válasz Catcicaa üzenetére (2025. 12. 01. hétfő 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 01. hétfő 12:47
Sziasztok.
Mi olyan párt keresünk ahol a párom beleélvezhetne a hölgybe,én meg kinyalnám utána.
Termeszetesen párcserére is nyitottak vagyunk.
Csak hölgyek jelentkezését is várjuk.
Mi olyan párt keresünk ahol a párom beleélvezhetne a hölgybe,én meg kinyalnám utána.
Termeszetesen párcserére is nyitottak vagyunk.
Csak hölgyek jelentkezését is várjuk.
Jól hangzik...
(Ez egy válasz janiani71 üzenetére (2025. 12. 01. hétfő 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 01. hétfő 06:52
Továbbra is Bp,ill.PM keresünk 60+ vagy idősebb "papit" esetleg párt.Nem kell hogy kemény legyen a farkad,de szeresd ha egy dagi feleség szopja és a hájas pinájába gyömöszöli..Imadjuk a cuckoldot és a creampie a lényeg és okoz kielégülést.Esetleg talán 40+ tol érdekelhet pasi,ha furi,görbe,deformált,vagy nagyon kicsi pénisze van.Van már egy 70-es barátunk,de jo lenne még 1 de talán 2 is..Csak olyan irjon akit nem rémiszt vagy taszit a használt pina kényeztetése.
Bevállalós nyitott párokkal találkoznék. Én igényes, potens a perverz/ bizarr szexben tapasztalt férfi vagyok.

mendez23

parfejer2006
Zuzana