Sziasztok, szexhintámba keresek belevaló hölgyet Bp-en, 48 éves normális hetero pasi vagyok
Idősebb 70+-os előtt maszturbálnék. 53 éves férfi vagyok.
Gondolom heteró alapon keresel.
(Ez egy válasz sweetemotion69 üzenetére (ma 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:17
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Terhes hölgyet keresek, illetve ilyen hölgytagú párt, ahol a hölgyet kényeztethetem. Simogatás, masszázs, puszi.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Házibarát lennék hosszútávra csakis ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben / Dunaújváros és közvetlen környéke !! Max 5-10 km ! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így /izgat a terhes szex / kismama szex csöpögő tejes cicik / spermás játékok és pisi szex is a kedvencem / finom finom ….csak . privátba írj !!! Mindenevő vagyok ha érted ez mit is jelent !/ no homo !!!/
Hali szulas liget kerepes Mogyoród felé valami izgalmas fincsi program valaki? Kéne egy kis punci ...
Intim szobrászt keresek. "Műhely" kellene.
Hol dominánsként, hol szolgaként hirdeti magát. Ha írsz neki privát üzenetet, nem válaszol rá.
(Ez egy válasz petymeg üzenetére (tegnap 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:33
Szóval akkor most ki is vagy és kit keresel? Mert adatlapod alapján pár vagy és fiú. Hetero, aki hetero, vagy meleg fiút és lányt is keres. Ez így nekem kissé zavaros. Sokat segítene egy konkrét, határozott megfogalmazás. Amolyan domináns féle...
Szóval akkor most ki is vagy és kit keresel? Mert adatlapod alapján pár vagy és fiú. Hetero, aki hetero, vagy meleg fiút és lányt is keres. Ez így nekem kissé zavaros. Sokat segítene egy konkrét, határozott megfogalmazás. Amolyan domináns féle...
(Ez egy válasz tessarednails91 üzenetére (tegnap 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:13
(Ez egy válasz tessarednails91 üzenetére (tegnap 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Dominans felkent ismerkednek, ha vagysz, hogy szolgald az urad irj batran! Labfetis, bdsm elony. Budapest es kornyeke
Puszi!
Dominans felkent ismerkednek, ha vagysz, hogy szolgald az urad irj batran! Labfetis, bdsm elony. Budapest es kornyeke
Puszi!
Sziasztok!
Puszi!
Puszi!
Giga mellű hölgyet keresek,lehetsz nem független vagy idős is.Pécs
Extrémre keresek Aktivat
Olyan hölgyet keresek aki kipróbálná a popsiszexet! Szívesen beavatlak!
Szegeden keresek ma délelőttre perverz bi párt vagy férfit helyem van
Sziasztok olyan hölgyel szeretnék találkozni, akinek igazán szörös puncija van. Szeretném hosszasan orálisan kényeztetni és csakis orálisan.
MA ESTE, ÉJSZAKA BÉKÉS, CSONGRÁD megye párok játékszere lennék.. Idős párok jelentkezését is várom. Távolság nem gond, tudok menni. Írjatok bátran, mindenre nyitott vagyok
Mostantól Berettyóújfalu, Békéscsaba, Mezőhegyes vonalon kemény aktívat mélytorkosan szopnék, meztelenkednék. Tudok utazni távolabbra is.
Cumiztass bárhogy, bármeddig, kedvedre! A szabadban is meztelenre vetkőzöm. Különleges témák is érdekelnek....
Idősek, párok is.
Fotózni videózni is lehet, arc nélkül.Ha csak megnéznél meztelenül, vagy fotóznál, akkor is írj! Utazni tudok
Cumiztass bárhogy, bármeddig, kedvedre! A szabadban is meztelenre vetkőzöm. Különleges témák is érdekelnek....
Idősek, párok is.
Fotózni videózni is lehet, arc nélkül.Ha csak megnéznél meztelenül, vagy fotóznál, akkor is írj! Utazni tudok
60+ pasziv bi vagy homo jolkurhato pasit keresek heves megyében diszkréció higénia adott és elvárt.az semgond ha párod is beszál.privátba keres.
Sok tejjel rendelkező, dúskeblű kismamával,illetve ilyen hölgytagu párral, ismerkednèk,találkoznèk. Ha nagy lògòsabb melleid vannak, az csak hab a tortán. Ápolt,tisztelettudò,mellfetisiszta pasi vagyok.
!Konkrét dugás nem fontos számomra, a melleiddel szeretnék játszani, miközben könnyítés magamon. Utazni tudok.Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.Fel is sorolhatnék több ezret, privátban.
!Konkrét dugás nem fontos számomra, a melleiddel szeretnék játszani, miközben könnyítés magamon. Utazni tudok.Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.Fel is sorolhatnék több ezret, privátban.

mendez23

Fiúka2000
Pavla