Nagykanizsai sportos ,jóképű férfiként hölgyhöz, párokhoz csatlakoznék.
Rimjob és pisi kedvelő nőt keresek... Nyilván reménytelenül
Ma este fogadnék hölgyet, párt. hölgy tagjának "hobby" masszázs, masszázspisztollyal, extra feltétekkel. 7.ker.
Nyitott igényes, tapasztalt férfiként Bevállalós, perverz párokkal találkoznék.
Pisi, creampie, cuckold, bukakke, bdsm, nyilvános hely, gangbang, stb..stb.
Pisi, creampie, cuckold, bukakke, bdsm, nyilvános hely, gangbang, stb..stb.
Sziasztok! Párt, csajt keresek 18- 68 évesig! Perverz hajlam feltétel, a dohányzás kizáró dolog!
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Wow!!
(Ez egy válasz miracross80 üzenetére (tegnap 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:39
Sziasztok ! Mira vagyok ,46 éves , hobby - crossdresser .Csongrád megyében élek , szegedi vagyok . Szeretek csajos ruhákat ,harisnyát felvenni , és lánynak öltözni . Az ágyban is passziv , odaadó és csajos vagyok .Aktív férfivel ismerkednék Szegedről ! .Adatlapom szerint keresek !
Sziasztok ! Mira vagyok ,46 éves , hobby - crossdresser .Csongrád megyében élek , szegedi vagyok . Szeretek csajos ruhákat ,harisnyát felvenni , és lánynak öltözni . Az ágyban is passziv , odaadó és csajos vagyok .Aktív férfivel ismerkednék Szegedről ! .Adatlapom szerint keresek !
Dehogynem! Csak győzzed olvasni!
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2026. 02. 11. szerda 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgy beszállóval keresünk lábfétish-es kalandokhoz tartós "barátnőt" smile 30 éves lány vagyok, a párom 45 éves.
Budapesten van búvóhely. Pasik jelentkezését nem várjuk !!!!!
Budapesten van búvóhely. Pasik jelentkezését nem várjuk !!!!!
Idős nagy logó mellű nem borotvált hölgyet vagy ilyen párt keresek Baranyába,de bármit meghalgatok
Jövöhét szerda délelőttre gangbang partira keresünk potens férfiakat
Hölgy 45 szexi vékony popsi punci mehet
Helyszín Budapest 16 kerület
Csak az írjon aki el is tud jönni délelőtt
Hölgy 45 szexi vékony popsi punci mehet
Helyszín Budapest 16 kerület
Csak az írjon aki el is tud jönni délelőtt
Szombaton keresek lehetőséget nálad extrém perverz bizar szexre!
Anyatejes vágyaim megélésében keresem partnerem☺️
Nagykanizsai sportos ,jóképű férfiként hölgyhöz, párokhoz csatlakoznék.
Semmi izgalmas extrém?
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Nagyon sok előnedvvel/spermával rendelkező farkat szopnék.
Idősebb 70+-os előtt masztiznék.53 éves férfi vagyok.
Idősebb 70+-os előtt masztiznék.53 éves férfi vagyok.
Sziasztok, szexhintámba keresek neccruhás hölgyet Bp-en, 48 éves normális, hetero pasi vagyok ☝❗ A két dolog külön is érdekel
Sziasztok !!!! Mocskos anált kedvelő pár??? Bisex férfi ???

mendez23

khthomson