Perverz, extrém kalandban partner lennék. Akár anyagi támogatással is..
Szia érdekelne
(Ez egy válasz szilardd üzenetére (2026. 04. 27. hétfő 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Férfit keresek aki pissilna előttem és pucéran és meg dugható utána. Aktív vagyok Szekszárd előny
Használt óvszert, guminőt/babát és női bugyit, fehérneműt keresek... Köszönöm
Sziasztok! Rétság környékén keresek ma ráérő hölgyet, max párt nemhétköznapi kalandra. Részleteket privátban.
terhes barátnőmnek keresek partnert. Bp
Sziasztok!
Egy jól, azaz alaposan és hosszan maszírozni szerető és tudó srácra lennénk nyitottak, akit hosszútávon is akár bevállalnánk.
Olyan írjon, aki szeret, tud hosszan és erősen maszíroni és ajándék számára az, hogy ezt egy fiatal, sportoló lány testén teheti meg és így élvezi ki minden pillanatát.
Szakirányú végzettség és tapasztalat helyzeti előny.
Május 1-én, estefelé ráérünk találkozni, helyünk is van ehhez. Komolyan gondoljuk. Várjuk a jelentkezéseket.
Egy jól, azaz alaposan és hosszan maszírozni szerető és tudó srácra lennénk nyitottak, akit hosszútávon is akár bevállalnánk.
Olyan írjon, aki szeret, tud hosszan és erősen maszíroni és ajándék számára az, hogy ezt egy fiatal, sportoló lány testén teheti meg és így élvezi ki minden pillanatát.
Szakirányú végzettség és tapasztalat helyzeti előny.
Május 1-én, estefelé ráérünk találkozni, helyünk is van ehhez. Komolyan gondoljuk. Várjuk a jelentkezéseket.
Szaftos lyukam dugatnám!!!!
Sziasztok! Sopronban ismerkednék
Házibarát lennék hosszútávra ? Mindenki -mindenkivel alapon ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex , swinger szex , spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb szex őrült vagyok amúgy / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!
kecskeméti nőt vagy párt keresek akik dugnának műfarokkal
Budapest 20.ker. Profilom
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is, sőőőt...
Üdv
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is, sőőőt...
Üdv
Legalább két NAGY CICIS fiatal lányt keresek, mindenki-mindenkivel, perverzió előny
Fiatal vékony Nőies passzív Srácot keresek vagy ilyen Párt !
Ma 3-ig keresek rétság környékén hölgyet, max párt. Nemhétköznapi kalandról lenne szó. Részleteket privátban.
Gloryhole kalandokat kedvelő hölgyet,ill párt keresek Budapest környékéről.
Tanyán lakó párt, hölgyet keresek akiket meglátogathatok! Segítenék a tanyán és jól érkeznénk magunkat
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+130 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+130 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Ne gyártók ki! Csodás s hölgy !!!
(Ez egy válasz maszkospar üzenetére (tegnap 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:59
Csini pár péntek délutáni/esti kalandhoz keres perverz/bizarr kedvelő bi pasikat. Minimum 18-as méret és extrém ötletek elvárás. Bocs de a mi izgatna levelekre nem válaszolunk.
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !

mendez23

Kami