Szia. Merre laktok?
(Ez egy válasz szilardd üzenetére (2026. 04. 27. hétfő 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem is érdekel!
(Ez egy válasz ist0124 üzenetére (tegnap 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:42
Sziasztok. 35 éves hölgy közös használatára kérésük férfiakat hetero alapon! Csak 50 év felett!
Szia. Szívesen csatlakoznék hozzátok.
(Ez egy válasz ist0124 üzenetére (tegnap 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:42
Sziasztok. 35 éves hölgy közös használatára kérésük férfiakat hetero alapon! Csak 50 év felett!
50+/186/100 Budapesti férfias férfi, átlagnál nagyobb (21/6) mérettel..
Házaspárhoz is csatlakozom laza kalandokra.
Házaspárhoz is csatlakozom laza kalandokra.
perverz nőt vagy párt keresek
Szopató, és keményen kúró pasikat keresek, Érd-Bp. és környékén. Helyem van! Irjatok üzit!! Nem levelezni akarok, hanem szopni, nyelni, és baszatni..
Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet finoman kényeztetni. Simogatás, puszi masszírozás.
Rosszfiús külsejű,de intelligens pasi bejönne valakinek?
kecskeméti nőt vagy párt keresek akik szeretnek pasit dugni műfarokkal.
Sziasztok! Mára keresek rétság környékén ráérő hölgyet, max párt nemhétköznapi kalandra. Részleteket privátban :P
Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex , swinger szex , spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb szex őrült vagyok amúgy / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!
Perverz vagyok sexet keresek Budapesten pár nő bisex pasi hely kéne felső korhatár nélkül
Üdv lehet jönni hozzám nyaralni pihenni kikapcsolódni nyékládházára a tavak városába, gyönyörű tavak tiszta átlátszó víz van itt nálunk, lehet strandolni supozni napozni akár meztelenül is napozhat aki szereti. Egy szobám van plusz egy ággyal, Tiszaújváros termál 20 percre van autóval, miskolc Tapolca barlangfűrdő 20 perc és Lillafüred vízesés palota Szálló bükk is. Gyere élvezd a nyarat nálam ingyen, nem királyi lakosztály de ezért nem kérek semmit. Sütés főzési lehetőséggel az udvaron is. 40+os aktív normális életet élő erekesszékes srác vagyok. Jól jön a normális társaság....
Perverz nőt keresek,
Ha gondolod keress meg.
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (tegnap 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
válaszolsz majd irsz még, aztán letiltasz... gratulálok a cseppet sem érett viselkedéshez
(Ez egy válasz roteiro üzenetére (2025. 04. 03. csütörtök 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 03. csütörtök 07:43
Budapesten keresek csajt/női partnert!
Nincs felső korhatár!
A külső sem fontos, csak legyél ápolt!
Több infó adatlapomon, képek is vannak, de csak ismerősök láthatják természetesen!
Nincs felső korhatár!
A külső sem fontos, csak legyél ápolt!
Több infó adatlapomon, képek is vannak, de csak ismerősök láthatják természetesen!
Sziasztok! Nude walkozásra keresek párokat,lányokat! Tudok jó helyeket, akár saját nyaralómnál is!
Elképzelés privátban!
Elképzelés privátban!
sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölgyet keresek Bp-en, képek az adatlapomon!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Eljátszani gondolom nem tilos.

mendez23

tollasuto00