Szia! Írtam privátban.
(Ez egy válasz szilardd üzenetére (2026. 05. 03. vasárnap 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Idős kövér szörös nagyikat nyalnék,nem baj ha nem vagy független.Baranya
Sziasztok. Párt,lányt,hölgyet keresek
pi
játékra,deeptroathra,punci tágitásra.
alf
si alf
s
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Tehes hölgyet, nagy cicikkel és perverzióval huncutkodni keresek!
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Tehes hölgyet, nagy cicikkel és perverzióval huncutkodni keresek!
sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölgyet keresek Bp-en az adatlapom szerint
Ma napközben Budapest és vonzáskörzetében extrém perverz szexre keresek lehetőséget!
Csak és kizárolag 60+os nagymellű kövér hölgyek irjanak vagy ilyen párok szörös punci nagy előny.Baranya
Extrémebb szexhez keresek partnert Foot fetish esetleg, nagyon vékony nő,szőrös puncis,piss stb?
Vas megye
Vas megye
Mélytorok edzéshez keresek, akár idős, domináns határozott aktívat, aktívakat aki a farkával és a hatalmas dildómmal fejlesztené tudásom.Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon. A
pi
megitathatod velem. Alkalmanként vagy rendszeresen. Utazni tudok Észak-kelet Magyatország
alf
si alf
me alf
t
Ki milyen alsót hord?boxer vagy fecske?
Sziasztok! 52 éves pasiként 60 év feletti hölggyel ismerkednék! nyitott vagyok sok mindenre . Sex centrikús vagyok imádom a teltebb hölgyeket. Idöseb párokhoz is csatlakoznék .Irj privátba és ismerkedjünk . Ceglédi vagyok. Szép napot
Sziasztok!
Most hogy itt a jóidő tervezünk kimenni a reptérre egy doggingra. Vannak már jelentkezőink de többet szeretnénk.
Úgy tervezzük hogy a hölgy tagunk valami szexi ruciban lenne.
Ami tutira belefér kis tipi tapi nyali fali... És persze hölgyre élvezés.
Ti hogyan szeretnétek? Ötleteket és elképzeléseket privátban küldhettek. Ki tudja lehet kedvet kapunk hozzá.
Most hogy itt a jóidő tervezünk kimenni a reptérre egy doggingra. Vannak már jelentkezőink de többet szeretnénk.
Úgy tervezzük hogy a hölgy tagunk valami szexi ruciban lenne.
Ami tutira belefér kis tipi tapi nyali fali... És persze hölgyre élvezés.
Ti hogyan szeretnétek? Ötleteket és elképzeléseket privátban küldhettek. Ki tudja lehet kedvet kapunk hozzá.
Keresem azt a Csajt vagy Hölgyet itt fent az oldalon akinek az a nagy fétise, hogy olyan idegen férfiakat keres. Akiknek átlagos mérettel rendelkezik. És utána nagy élvezett tölti el hogy élvezésig tudja szopni, kényeztetni. És utána akár egy kis szexel lezárni a szopást. Mezőszilas környékén :P
terhes lány mellék keresünk harmadikat. 24n, 54f, bp.
Érdekelne. Merre vagy.
(Ez egy válasz eredita1234 üzenetére (2026. 05. 03. vasárnap 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 03. vasárnap 21:15
Szívesen meztelenkednék , maszturbálnék idősebbekkel, idősebbek előtt. 53 éves férfi vagyok
Szívesen meztelenkednék , maszturbálnék idősebbekkel, idősebbek előtt. 53 éves férfi vagyok
Szia. Merre laktok?
(Ez egy válasz szilardd üzenetére (2026. 04. 27. hétfő 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem is érdekel!
(Ez egy válasz ist0124 üzenetére (2026. 05. 02. szombat 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 02. szombat 14:42
Sziasztok. 35 éves hölgy közös használatára kérésük férfiakat hetero alapon! Csak 50 év felett!
Szia. Szívesen csatlakoznék hozzátok.
(Ez egy válasz ist0124 üzenetére (2026. 05. 02. szombat 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 02. szombat 14:42
Sziasztok. 35 éves hölgy közös használatára kérésük férfiakat hetero alapon! Csak 50 év felett!

mendez23

esztipisti
Maria B.