Sziasztok!
Bács-kiskun, csongrád, békés megyében keresek tejes cicit, amit lehet szopni!
Akit ez izgat ne tartsa magában!
Bács-kiskun, csongrád, békés megyében keresek tejes cicit, amit lehet szopni!
Akit ez izgat ne tartsa magában!
(Ez egy válasz Nyiregyipar28 üzenetére (tegnap 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Feleségemmel iszogatunk a 13. Kerületben. Helyünk van ... Nagy intimmel pasit keresünk a feleségem örömére
Holnap pesten a keletinél leszek elérhető.
Reggel 8 tol kb 12 ig smile
Ha lenne rám igény persze
Reggel 8 tol kb 12 ig smile
Ha lenne rám igény persze
Kedves Hölgyek, Párok! Szeretnék találni nagy
cs
és/vagy szeméremajkakkal rendelkező nőt, ami kifejezetten izgat. Kérlek privát üzenetben keress, ha magadra ismersz. Ápolt, megbízható, intelligens partnered lehetek.
alf
ik alf
ló alf
val
Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex , swinger szex , spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb szex őrült vagyok amúgy / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!!!!!! Privátba írj !!!
Sziasztok. Feleségemmel iszogatunk a 13. Kerületben. Helyünk van ... Nagy intimmel pasit keresünk a feleségem örömére
perverz kecskeméti nőt vagy párt keresek.
Sziasztok. 18 éves lányként szívesen ismerkednék domináns nővel 60 éves korig. Fontos, hogy nem hármasozom, pároknak csak a női tagjával találkoznék. Részleteket inkább privátban mondanék,
er
együttlétről lenne szó. Férfiak kérem ne zaklassanak, nem keresek férfit. Ha nő vagy és érdekel, kérlek keress meg privátban.
alf
ős alf
za alf
kos
IX kerben szopok, nyelem...
Idősebbekkel, 70 felettiekkel meztelenkednék, maszturbálnék. 53 éves férfi vagyok.
Tejes cicit keresek imadnam a tejcsit bp
Sziasztok! 21 éves Pest megyei szűz srác ismerkedne hölgyekkel, párokkal hetero alapon.
Sziasztok.Dugasd meg a feleséged pàrod a szabadban két negyvenes pasival .Parkolj le a feleséged nyaljuk faljuk szopatjuk.Utàna alaposan megdugjuk.Ha mindenki el èlvezet tovàbb hajtotok.Irj privit egyeztessünk.
lakk és bőrszerkos nővel párral szexelni.
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Irtam
(Ez egy válasz szilardd üzenetére (2026. 05. 03. vasárnap 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Én szeretem ha gyengéden ujjaznak miközben szopnak. Szeretek női bugyiban fürdőruhában lenni.
Szia! 49 esetleg belefér? Ha igen, akkor szívesen ismerkednék veletek.
(Ez egy válasz ist0124 üzenetére (2026. 05. 02. szombat 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 02. szombat 14:42
Sziasztok. 35 éves hölgy közös használatára kérésük férfiakat hetero alapon! Csak 50 év felett!
Szia! Írtam privátban.
(Ez egy válasz szilardd üzenetére (2026. 05. 03. vasárnap 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Idős kövér szörös nagyikat nyalnék,nem baj ha nem vagy független.Baranya

mendez23

infinitum