Sziasztok Budapest lakom és szeretném nézni párokat ahogy szexelnek ha kell leszek fotós vagy bármi
Szívesen nézném budapesten férfi masziját.
Sziasztok, érdekeltek nagyon
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (tegnap 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Igényes, tapasztalt, nyitott férfiként akár állandó kapcsolatra keresek Bevállalós, nyitott párt. Creampie, cuckold, bukakke, gangbang, extrém, stb.,stb.
Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben! /bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg ,fiatalos külsővel ,egyedülálló-független ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex ,pervi dolgok : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex ,gruppen szex , swinger szex , spermás játékok ,sperma lenyalása és kinyalása bárhonnan , csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb/ és talp és lábujj / szex őrült vagyok / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!!!! Privátba írj!!
Péntekre keresek hölgyet kor alkat mindegy
Sziasztok, párokat keresek doggingra, passi közben nézi...
Sziasztok párokat keresek Hármasra biszex kalandba való bevezetésre is 2 száj jól hangzik
Nagyon szép vákumoznám!
nagyfaszú kecskeméti párt keresek.
Szia.Irj ránk privátban.
(Ez egy válasz DredFFI üzenetére (tegnap 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:28
Sziasztok ! Nagy...... extra nagy szemérem ajkakkal vagy
cs
rendelkező hölgy társaságát keresem. Szolnok s környéke előny !
alf
ik alf
ló alf
val
Extrém nagy farkú domináns pasit keresek aki szeret szopatni és attól lse riad vissza hogy fwlhuzzon a farkara egy másik pasit. Kép fontos, vakrandikban nem igazán vagyok benne
Sziasztok ! Nagy...... extra nagy szemérem ajkakkal vagy
cs
rendelkező hölgy társaságát keresem. Szolnok s környéke előny !
alf
ik alf
ló alf
val
Idősekkel, 70 felettiekkel meztelenkednék, maszturbálnék előttük. 53 éves férfi vagyok
Fiatal, kimondottan intelligens lány fenekét nyalnám....sokáig, viszonzás nélkül is, közben csinálhatna amit akar.
Fontos: diszkréció, intelligencia, korrektség, domina hajlam.
Ne ismerjük egymás nevét, magán dolgait, jöjjünk össze ismeretlenül egy hosszú nyalásra és menjünk tovább!
Ötvenes, jóképű, sportos férfi vagyok, aki nagyon érti a dolgát.
smile
Fontos: diszkréció, intelligencia, korrektség, domina hajlam.
Ne ismerjük egymás nevét, magán dolgait, jöjjünk össze ismeretlenül egy hosszú nyalásra és menjünk tovább!
Ötvenes, jóképű, sportos férfi vagyok, aki nagyon érti a dolgát.
smile
Sziasztok! Holnap napközben keresek Esztergom és környékén hölgyet, párt az adatlapom szerint. Domináns, jó farkú, kemény, vad szexet kedvelő férfi vagyok. Sok mindenre nyitottan keresek.
Orálra keresek Hajdú-Biharban, de az se lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Szemtelenül fiatal bi párt keresek, ahol mimd a két fél használható és szereti a faszt
Sziasztok! Szívesen megismernék Budapesten, vagy környékén egy Ftm férfit. Privátban keress, ha kérhetem.
Ez nagyon izgalmasan hangzik.
(Ez egy válasz janiani71 üzenetére (2026. 05. 19. kedd 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 19. kedd 22:02
Szia/sztok.... péntek szomb vas rapid randira keresünk pasikat. Inkabb idösebb,öreg akit keresünk,de most a kor lehet mellékes. Helyileg Zalakaroson pihenünk. Amit akarunk... a kövér,valóban dagadt feleség kocsiban, minden duma és körités nélkül gyorsan és személytelenül akar szopni,és vagy baszni.... nincs udvarlás beszélgetés,ha lepontositottuk a helyet és az időt.... talalkozunk beszálsz a kocsiba, ö meztelenül van,te elöveszed a farkad ö bekapja és amilyen gyorsan tudja kiszopja a gecit lenyeli.. ha ugy alakul es kölcsönös a vágy berakhatod a lukába,de az is rapidban nem elnyujtva... berakod dugod bele engeded aztán kiszálsz mész ennyi... nincs smárolas,simi és ujjazás sem... üritesz vagy a szájába vagy a lukába.... ui: ne zavarjon mások ondója,.... ennyi köszi..

mendez23

pancser112