Nude walkozásra keresünk!!
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Fejér megyében Puncit öklöznék,kényesztetnék,
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma!! Valakik?
Sziasztok!
Párt keresnénk az adatlapunkon szereplő dolgok közös megéléséhez.
Nekünk inkább a hétvégék a jók.
Ötleteiteket és jelentkezéseitek privátban várjuk.
Legyen szép napotok.
Párt keresnénk az adatlapunkon szereplő dolgok közös megéléséhez.
Nekünk inkább a hétvégék a jók.
Ötleteiteket és jelentkezéseitek privátban várjuk.
Legyen szép napotok.
Párt le hugyoznék dugás közbe
Nőt, lányt keresek popsi nyalásra, amit viszonoznák én is! Kevés dologra mondok nemet. Perverzió előny, de nem feltétel!
Szep napot kiprobalnek egy izgalmas dolgot ha vannak itt erre nyititt párok? Hely kellene utazni tudnek!
60+ alárendelt, irányítható férfit keresek a párom kényeztetésére
50 éves, határozott férfi vagyok. A párom egy rendkívül csinos, szexi és magára maximálisan igényes 30-as nő. Egy exkluzív meglepetéssel készülök a számára, amelyhez keresem a megfelelő harmadik felet.
Olyan 60 év feletti, abszolút diszkrét, tiszta és ápolt férfit keresek, aki kész teljes mértékben alárendelni magát az utasításaimnak. A feladatod a párom orális kényeztetése lesz az én szigorú irányításom és jelenlétem mellett.
Fontos, hogy szófogadó, tisztelettudó és jól irányítható legyél, aki pontosan azt és úgy teszi, ahogy instruálom. Ha képes vagy felelősségteljesen és fegyelmezetten kezelni ezt a szituációt, várjuk leveledet. A jelentkezésnél teljes alakos és intim fotó mellékelése alapfeltétel! E-mailcímet ahova fotókat majd küldheted, ha írsz megadom válaszban.
50 éves, határozott férfi vagyok. A párom egy rendkívül csinos, szexi és magára maximálisan igényes 30-as nő. Egy exkluzív meglepetéssel készülök a számára, amelyhez keresem a megfelelő harmadik felet.
Olyan 60 év feletti, abszolút diszkrét, tiszta és ápolt férfit keresek, aki kész teljes mértékben alárendelni magát az utasításaimnak. A feladatod a párom orális kényeztetése lesz az én szigorú irányításom és jelenlétem mellett.
Fontos, hogy szófogadó, tisztelettudó és jól irányítható legyél, aki pontosan azt és úgy teszi, ahogy instruálom. Ha képes vagy felelősségteljesen és fegyelmezetten kezelni ezt a szituációt, várjuk leveledet. A jelentkezésnél teljes alakos és intim fotó mellékelése alapfeltétel! E-mailcímet ahova fotókat majd küldheted, ha írsz megadom válaszban.
Sziasztok, SSBBW hölgyel ismerkednék Békéscsabán és környékén,kor nem számít
Terhes nőt keresnék, vagy olyat, aki engedné, hogy bele élvezzek. Van fent pár videóm, hogy mennyi spermám szokott lenni. :P
Sziasztok.
Mai napra keresünk perverz párt,aki belém élvezne és a párja a férjemmel kinyalná belőlem.
Kati
Mai napra keresünk perverz párt,aki belém élvezne és a párja a férjemmel kinyalná belőlem.
Kati
Extrém érdekel, ha tudsz írj üzenetet!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Most reggel ki szopatna a faszat teljes diszkréció mellett nálad Pesten meglátogat alak írj apolt fiatalos vagyok
Sziasztok. Idősebb hölgyek punciját nyalnám viszonzás nélkül is. Férjed nézheti. Mór Komárom vonalon mozgok.
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is ! !Perverz —Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU bi is ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy gruppen szex , Gang -bang szex , minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös -nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek ! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi
Aki teherbe ejtene egy fiatal lányt írjon! bp
Nőt, vagy párt keresnèk, akár szintén heteroszexuális barátommal, ahol a hölgy és parja élvezi ha a nő haját a farkamat csavarva könnyesre szopathatom amíg a sminkje el nem folyik az arcán, közben markolom a popsijat és húzom szét, hogy a barátom vagy a pasija minél mélyebben be tudjon csusszanni bele...
Tomi
Tomi

mendez23

en2326
Nataly Gold