Nem annyira extrém, inkább diszkrét, viszont egy próbát megér: lábimádatra nyilvános helyen de persze azért kicsit félrevonulva keresnék hölgy partnert
csak szimplán szeretem csinálni, akinek bejön az ilyesmi, abszolút szívesen csinálom és nem várok el semmi viszonzást.
csak szimplán szeretem csinálni, akinek bejön az ilyesmi, abszolút szívesen csinálom és nem várok el semmi viszonzást.
Belevalo holgy vagy par nem szokvanyos szexre? Kurvas fehernemu, masok elott a szabadban,esetleg mocskos beszed.stb
Szívesen meghallgatnám, mit tenne velem egy domináns nő. Sőt, ha úgy alakul, nem csak hallgatnám
sziasztok, szexhintámba keresek belevaló hölgyet.. Bp
Keresek egy jófej hetero barátot,urat,srácot aki imádja a női testet,puncit izgató csajos masztizós szexvideókat,nagyon szeret hokizni(rendszeresen!) Benne volna egy jó közös hokiban,közben iszogatni,dumálni..a lényeg hogy érezzük jól magunkat.Igényes ápolt vékony sportos Pestmegyei srác vagyok.Helyem van,Kérlek akkor irj ha eltudsz jönni!Köszönöm!
Párt kukkolnék ráélvezéssel a végén!
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs, szendvics szex, punci nyalás, vagy amit szeretnétek. Kezdő párhoz is. Győr
kecskeméti nőt vagy párt keresek akik jó megdugnának műfarokkal.
Sziasztok! Ápolt hölgyet, keresek pincinyalasra. Lehet házaspár ahol a hölgynek nyalnek a
ferj elott, de nyalok szeretkezés után is.
Ápolt, sportos, nagyon diszkrét, érett Budapesti férfi vagyok.
Athos
ferj elott, de nyalok szeretkezés után is.
Ápolt, sportos, nagyon diszkrét, érett Budapesti férfi vagyok.
Athos
Part keresunk parcserere
Èn kimondottan szeretem a kis farkat szopni,imádom ha tövig bekaphatom.Enyèm is kicsi.Egy jó 69 póz,mindíg izgatott.
És még hetero vagy!! Milyen érdekes!!/ad4atlapod szerint/
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (ma 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:00
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Senki nem akar Pesten szopni szopatni nálad teljes diszkréció mellett irj titokba felmegyek leszoplak és eljovok érezzük jól magunkat
Tapolca után,a szemétteleppel szembeni út végén,az erdős részen ma délután 13 óra után a párom cumizik.
Kukkoló nagyobb méretű pasit szívesen látnánk.
Eljössz kocsival kiszállsz,felveszel egy szemkötőt,mi odamegyünk,és a párom kettőnket cumizik.
Csak üzenetet írj!!
Persze,ha megfelelő ez az elképzelés,ha nem akkor köszi,hogy elolvastad!!
Kukkoló nagyobb méretű pasit szívesen látnánk.
Eljössz kocsival kiszállsz,felveszel egy szemkötőt,mi odamegyünk,és a párom kettőnket cumizik.
Csak üzenetet írj!!
Persze,ha megfelelő ez az elképzelés,ha nem akkor köszi,hogy elolvastad!!
Halihó.
Spermás játékokhoz keresek partnert.
Minden is érdekel.
Cuckold,creampie eating,dp stb..
Spermás játékokhoz keresek partnert.
Minden is érdekel.
Cuckold,creampie eating,dp stb..
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is ! !Perverz —Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU bi is ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy gruppen szex , Gang -bang szex , minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös -nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek ! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is ///////!!!!
Terhes hölgytagú párral ismerkednék Miskolcon. középkorú férfi vagyok
A hétvégén huncutkodok. Villanytelep. Profilom.
Olyan hölgyet keresek akinek van teje, vagy szereti az adult nursinget.. írj privátba

mendez23