Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Nagykanizsán kalandoznék, szopatnék, kukkolnék-masztiznék mások előtt, hölgyek-párok?
70+os társaságát keresem napközbeni játékokhoz Bp-en?
Szemtelenül fiatal lányokkal! Hatalmas ciciket keresek hancúrozni és nudizni! Helyem van és utazni is tudok!
Popsinyaláshoz keresek hölgy partnert.
Én Neked, vagy Te nekem?
Én Neked, vagy Te nekem?
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra. elsősorban Miskolc és környéke, de ésszerű távolság megoldható.
Hatalmas szöröst nyalnék,de semmi rosznak nem vagyok az elrontója
Idősebbekkel, 70 felettiekkel meztelenkednék, masztiznék. 53 éves férfi vagyok.
Hölgy partnert keresek !!!
Imádom az extrém orál szexet !
Ülj a számra és nyalasd szét Magad ,de hátratett kézzel elem térdelve Én is megszopatlak.. !
Imádom az extrém orál szexet !
Ülj a számra és nyalasd szét Magad ,de hátratett kézzel elem térdelve Én is megszopatlak.. !
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba
Anál kedvelő és szerető párt v.hölgyet keresek...beleélvezéssel a végén. Priviben írj..
S/M és szex játékokhoz olyan bevállalós Domina/Domináns 35-60 év közötti egyedülálló, független Hölgyet keresek (akár hozzám költözéssel)hosszútávra, akivel kölcsönös élvezetekkel ajándékoznánk meg egymást, aki egyaránt élvezi a gyönyör és fájdalom okozását.
Jelentkezést privát üzenetben kérek.
(Tolna megyei pici faluban)
Kamusok kímáljenek!
Jelentkezést privát üzenetben kérek.
(Tolna megyei pici faluban)
Kamusok kímáljenek!
Sziasztok! Vácon keresek gyors ürítésre partnert. Részleteket priviben
Merre van az a anyuka?
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Tel.sexre!
Sziasztok!
Tél.sexre keresném partnereim most délelőtt!
Tél.sexre keresném partnereim most délelőtt!
Csak élvezd a számat puncival, fenekeddel! Helyem van, utazni tudok! Öklözés és más perverzió előny
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.

mendez23