Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is, sőőőt...
Mondom, többek között.
Üdv
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is, sőőőt...
Mondom, többek között.
Üdv
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
fiatal lány bármilyen perverzióra igénybe vehető! bp
Csak élvezd a számat puncival, fenekeddel! Helyem van, utazni tudok!
Roma fiatal lányok, asszonyok előnybe,
Öklözés és más perverzió előny!
Roma fiatal lányok, asszonyok előnybe,
Öklözés és más perverzió előny!
Keresek domináns férfit aki egyoldalúan használja a szám szopatásra nyalatásra, de viszonozni semmilyen körülmények kozott nem akarja. 50 éves szakállas pasi vagyok 11 ker.
Szeretem ha irányítanak , aláznak használnak , lehet szó többes felállásról vagy szólóban. Pest és Bács megye
Sziasztok Dabas- Kecskemét közt keresek partnert akik kedvelnének egy SUB pasit
Sziasztok!
Köszönöm a sok megkeresést. Mindössze annyit szeretnék tisztázni, hogy komolyan gondoltam, amikor azt írtam, hogy előtte képet kérek.
Nyilván ez a részedről is egy bizalmi kérdés, de sokkal inkább az enyémről, hiszen beengedlek a saját életterembe.
A másik ok pedig az, hogy heteró vagyok, és ez a játék számomra a domináns vágyaim megéléséről szól. Ezzel együtt jár, hogy nem fogok minden jelentkezést elfogadni, csak azt, akinél az arcod alapján egyáltalán el tudom képzelni ezt a helyzetet. Számomra az ember a fontos és nem pusztán az aktus, bármikor hozzá tudok jutni.
Beviszlek az irodámba, letérdeltetlek, lehajtod a fejedet, és csendben vársz, amig megszopatlak. Ha végeztem veled, lekísérlek és elküldelek.
Hétköznap, napközben, a Bartók Béla úton.
Azt garantálom, hogy rajtunk kívül senki nem fogja tudni, mi történt, és más előtt nem alázlak meg.
Ezt kérlek fogadd el, hogy így fog történni. Nyilván tisztában vagyok vele, hogy van, akit ez izgat, és van, akit nem, de nálam ez így működik. Ha ez neked nem fér bele, akkor valószínűleg nem egymást keressük.
Köszönöm a sok megkeresést. Mindössze annyit szeretnék tisztázni, hogy komolyan gondoltam, amikor azt írtam, hogy előtte képet kérek.
Nyilván ez a részedről is egy bizalmi kérdés, de sokkal inkább az enyémről, hiszen beengedlek a saját életterembe.
A másik ok pedig az, hogy heteró vagyok, és ez a játék számomra a domináns vágyaim megéléséről szól. Ezzel együtt jár, hogy nem fogok minden jelentkezést elfogadni, csak azt, akinél az arcod alapján egyáltalán el tudom képzelni ezt a helyzetet. Számomra az ember a fontos és nem pusztán az aktus, bármikor hozzá tudok jutni.
Beviszlek az irodámba, letérdeltetlek, lehajtod a fejedet, és csendben vársz, amig megszopatlak. Ha végeztem veled, lekísérlek és elküldelek.
Hétköznap, napközben, a Bartók Béla úton.
Azt garantálom, hogy rajtunk kívül senki nem fogja tudni, mi történt, és más előtt nem alázlak meg.
Ezt kérlek fogadd el, hogy így fog történni. Nyilván tisztában vagyok vele, hogy van, akit ez izgat, és van, akit nem, de nálam ez így működik. Ha ez neked nem fér bele, akkor valószínűleg nem egymást keressük.
Olyan gátlástalan perverz nőt, párt keresek aki nyitottak lennének, egy 51 éves perverz macis pasira, kor és alkat nem számit, csak az ápoltság feltétel,,!
Az nekem is jól jönne Pesten
(Ez egy válasz Tabumentes111 üzenetére (tegnap 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:24
(Ez egy válasz Tabumentes111 üzenetére (tegnap 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Csajt keresek 18-68 év közt, extrém perverz kalandra! Tészlet pivátban
Sziasztok! Csajt keresek 18-68 év közt, extrém perverz kalandra! Tészlet pivátban
csutortok delutan perverz csajommal, valoban pervez holgyet ill part keresnenk a Kvassay zsilip dunaparti reszehez szabadteri szexhez. holgy vagy par!!!
Beszélgetünk róla
(Ez egy válasz MerciAttila üzenetére (tegnap 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Dokis jatèkokat irt valaki règebben azt keresnènk
Hölgyet keresek akit izgatna ha egy férfi a használt bugyijával játszana
Szia!
A héten és a jövő héten keresek delikvenst a szokásos irodai szopatásra.
Fogadlak az irodámnál, felviszlek, bevezetlek, megszopatlak, és már mehetsz is.
A héten és a jövő héten keresek delikvenst a szokásos irodai szopatásra.
Fogadlak az irodámnál, felviszlek, bevezetlek, megszopatlak, és már mehetsz is.
Intelligens Roma hölgyet keresek akit orgazmusig kényeztetnék!
Keresek olyan lányt, aki engedné, hogy a lábaival játszadozzak. Lábujjszopás, talpnyalás, szaglászás, ilyesmi. Cserébe te is kérhetsz tőlem valami olyan perverz dolgot, amit otthon nem kapsz meg. Szexig nem akarok elmenni.
Ehez keresek partnert,parnereket.
Maszkban , használósan anonim szexelni. Kukkolni.
Maximalis diszkreció és "védelem" mellet.
Szabadban , autóban akár.
Maszkban , használósan anonim szexelni. Kukkolni.
Maximalis diszkreció és "védelem" mellet.
Szabadban , autóban akár.
Szőrös pinát keresek nyalásra!

mendez23

poton