Keresek BP-n hölgyet/párt akit izgatna, ha a hölgy használt szexibb fehérneműjébe élveznék!
Én is szívesen beszélgetek. De hol, milyen platformon? Nem biztos, hogy ez a
(Ez egy válasz kiss jános70 üzenetére (ma 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
fó
legmegfelelőbb erre a célra!? alf
ru alf
m alf
a
(Ez egy válasz kiss jános70 üzenetére (ma 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Most vacon vagyok a mekinel. Egy guminot felcsatolhatossal meglovagolnek. Csajok johetnek reszletek priviben. 1 oraig vagyok elerheto
Egy biszex női tagú párral lenni ahol mindketten cumiznának egyszerre!
Kaposvári fürdőben cumiznék egy öltöző kabinban
Idős husi nagy mellű hölgyel taliznék ma Pécsen
Kinek van kedve beszélgetni nyiltan minden perverz gondolatról
Egy régi vágyam , hogy egy jól szituált párnál harmadikként , 69-ezzek a feleséggel , miközben a férje hátulról dugja kualftyalfa pózban ! Szívesen nyalnám tisztára a teleélvezett punciját és a kicsússzanó farkat is lenyalogatnám ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát Budapesten vagy Pest megyében....
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Vác környékén szexelnék egy guminővel. Ehhez keresek néző hölgyet, hölgyeket. Részleteket privátban
Sziasztok! Extrémebb helyen kalandoznánk a mai napon Lányal vagy párral!
Sziasztok!Ma délutánra estére keresek párt vagy bi pasit.Helyem van, nőibe öltözve avassátok fel a szűz popsimat!
domináns kecskeméti nőt vagy párt keresek akik szopatnának dugnának.
Sziasztok holnap keresnék kalandot Balassagyarmat környékén írj bátran
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Párokat néznék szex közben. Nem lennék hálátlan
Holnap kaposvári fürdőben cumiznék egy öltöző kabinban
Holnap kaposvári fürdőben cumiznék egy öltöző kabinban
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van.
Kep csere fontos, ha komolyan gondoljatok Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van.
Kep csere fontos, ha komolyan gondoljatok Köszönöm!

mendez23

Karen