Gigantikus nagy nellü hölgyet vagy párt keresek.Pécs+50km
Jó seggű, sub, csicska, pervi pasit/cd-t keresek aki lesi minden pervi kívánságomat. Mackós, szőrös palik nem vonzanak, bocs.
Szegedi szeximádó párt keresek ahol a férfi tag is szopik a párjával egyszerre. De cuckold, punciba élvezés stb is benne vagyok. Ápolt potens jó méretű férfi vagyok. Privátba írjatok. Szegedhez közeli faluba élő pár is írhat, utazni tudok.
Sziasztok
Július első hetében keresünk hölgyet /lányt alkalmanként innen Csongrad megyeből mindkettőnk örömére
Részleteket privatban
Július első hetében keresünk hölgyet /lányt alkalmanként innen Csongrad megyeből mindkettőnk örömére
Részleteket privatban
Szép nagy méretes vastag , 20- as Faszú ismerkedne Heteró alapon. Párokhoz is csatlakozom.
Perverz nőt vagy bi párt keresek szegeden mindenre nyitottan vagy férfi is kereshet csak légy perverz
Sziasztok!
Pegging szex játékokhoz keresünk kimondottan vékony testalkatú arcszőrzettől mentes fiatal, alapvetően hetero fiúkat.
Pegging szex játékokhoz keresünk kimondottan vékony testalkatú arcszőrzettől mentes fiatal, alapvetően hetero fiúkat.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Jelentkezen az akinek az anyosát,vagy a nagyiját lehetne rendszeresen látogatni??? Baranya
kit izgat selfsuck,cum on food,,glory hole?
Hellóka!
(Ez egy válasz minnie56 üzenetére (tegnap 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:58

Figyelem uraim!
Bevállalós úriemberek jelentkezését varom,akik nem félnek érvényesülni BI alapon és kenyeztetni a páromat.
Bevállalós úriemberek jelentkezését varom,akik nem félnek érvényesülni BI alapon és kenyeztetni a páromat.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen (sőőőt) a párjának segédkezve is.
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen (sőőőt) a párjának segédkezve is.
sziasztok ketten egy punciba dologra nyitott párral ismerkednek ha vannak itt?
Sziasztok.
Jászságban keresnék párokat akikhez csatlakozhatnék,akár enyhe bi alapon is.
Cuckold,creampie,dp,punci nyalás,bármi jóban benne lennék tabuk nélkül..
Jászságban keresnék párokat akikhez csatlakozhatnék,akár enyhe bi alapon is.
Cuckold,creampie,dp,punci nyalás,bármi jóban benne lennék tabuk nélkül..
Sziasztok!
A párja előtt is, vagy éppen (sőőőt) a párjának segédkezve...
A párja előtt is, vagy éppen (sőőőt) a párjának segédkezve...

Figyelem uraim!
Sziasztok! Ma keresek hölgyet, vagy párt! Sokmindenre nyitott pasikét meglátogatnalan! Nem a legfiatalabb evjaratkent, de ha megigérem ott vagyok.
Figyelem uraim!
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6