Sziasztok! Ápolt, csinos, kedves , szenvedélyes nő vagyok! Partnerem keresem minden jóra !
Sziasztok.
Teletöltött puncit nyalnék tisztára,viszonzás nélkül.
Budapest és környékén.
Teletöltött puncit nyalnék tisztára,viszonzás nélkül.
Budapest és környékén.
Bi párt keresnék aki vállalja is magát! Képeim sajátok de megijedni nem kell! Egészen vállalható vagyok, söt még humorom is van! Ha unatkoztok két ünnep között állok rendelkzésetekre! Helyem van! Hűtött szörpökkel!
Bi párt keresnék aki vállalja is magát! Képeim sajátok de megijedni nem kell! Egészen vállalható vagyok, söt még humorom is van! Ha unatkoztok két ünnep között állok rendelkzésetekre! Helyem van! Hűtött szörpökkel!
Terhes hölgyet keresek, illetve ilyen hölgytagú párt, ahol a hölgyet kényeztethetem. Simogatás, masszázs, puszi.
Nyitott pár keres játszotársat Pécs környékén
Sziasztok!
Megpróbálom itt is, hátha
Kíváncsi heteróként keresek olyan párt, ahol a hagyományos hármas mellett a férfi tagot a hölggyel együtt kényeztethetem orálisan, netalántán egy kis frottage, vagy double barrel is befigyelhet
Tolnán élek, Szekszárdon mozgom, de utazni tudok!
Megpróbálom itt is, hátha
Kíváncsi heteróként keresek olyan párt, ahol a hagyományos hármas mellett a férfi tagot a hölggyel együtt kényeztethetem orálisan, netalántán egy kis frottage, vagy double barrel is befigyelhet
Tolnán élek, Szekszárdon mozgom, de utazni tudok!
Házibarát lennék hosszútávra csakis ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben / Dunaújváros és közvetlen környéke !! Max 5-10 km ! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így /izgat a terhes szex / kismama szex csöpögő tejes cicik / spermás játékok és pisi szex is a kedvencem / csak . privátba írj ! No homo!
sziasztok lányok hőlgyek ismerkednék bármiben bennevagyok. Havalamit nemkapsz meg othon vagy csak unod a megszokást irj. Esetleg férjed barátod elhanyagol vagy kiprobálnál valami ujat én benevagyok. webcam arcnélkül névnélkül titkos kapcsolat.
Idősebb, 70+-os előtt maszturbálnék. 53 éves férfi vagyok.
Perverz férfit keresek párommal szegeden helyünk van
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Irányítást kedvelő párt keresek, akik lepisilnének, akár többször egymás után, aztán szexelhetnénk kedvetekre ahogy csak akartok. Idős párok is. Távolság nem gond, tudok menni. Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok, szexhintámba keresek belevaló hölgyet Bp-en, 48 éves normális hetero pasi vagyok
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
Adatlapom szerint ismerkednék
Budapest - Vác vonalon ismerkednék pisikedvelő lánnal , párral . 50 éves macis pasi vagyok
Sziasztok!Dél pesti 60 feletti hölgyet szopatnék.
Sziaszto.
Olyan nőt vagy párt keresek ahol a hölgy spriccelni tud (squirt) nyalás közben.
Imádom a puncinedvet a számba.
Olyan nőt vagy párt keresek ahol a hölgy spriccelni tud (squirt) nyalás közben.
Imádom a puncinedvet a számba.

mendez23