Azt én is szuvesen el kapnék főleg ha oklozheto is
(Ez egy válasz zeuszka5 üzenetére (ma 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:00

Olyan lányt, hölgyet, asszonyt keresek, akinek szőrös puncija van és imád kényszer nyalatni.
Sziasztok ! Én egy 55 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
olyan nőt vagy párt keresek aki szeret pasit dugni
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Csajom mellé szeretnénk egy hölgyet, akit nagyon kinyalna! BUDÁN van helyünk este 8 körül.
Selfsuker privijét várom!
(Ez egy válasz Bihármas5967 üzenetére (2025. 10. 08. szerda 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este bisex párhoz csatlakpznék. Szívesen kinyalnám.a televert puncit. Akár több adagot is.Felsxopò is szívesen lennék.
Sziasztok! Strapon kedvelő csajszi nő van itt? ☺️
Sziasztok. Senki nem tud a környéken egy szép nagy faszt, ami megdugná a seggem?
Olyan lányt, hölgyet, asszonyt keresek, akinek szőrös puncija van és imád kényszer nyalatni.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
perverz nőt vagy párt keresek lehetőleg legyen bőrrajongó.
Sok tejjel rendelkező kismamával,illetve ilyen hölgytagu párral, ismerkednèk,találkoznèk. Ha nagy lògòsabb melleid vannak, az csak hab a tortán. Ápolt,tisztelettudò,mellfetisiszta pasi vagyok.
Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.
Idősebb,nagy, lògòs mellü hölggyel is szívesen ismerkednék, találkoznék.
Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.
Idősebb,nagy, lògòs mellü hölggyel is szívesen ismerkednék, találkoznék.
Csúnya perverz öreg bácsiként keresem azt a vékony vagy átlagos hölgyet, akinek a szexuális és lelki kielégüléséhez kell a kiszolgáltatottság, megalázottság érzése.
Nem levelezőpartnert keresek, hanem olyan nőt, akinek perverz izgalmat okoz vakon, ismeretlenül beállítani egy idegenhez, kiszolgáltatva magát minden formában.
Nem levelezőpartnert keresek, hanem olyan nőt, akinek perverz izgalmat okoz vakon, ismeretlenül beállítani egy idegenhez, kiszolgáltatva magát minden formában.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok.
Párt keresek ahol mindkét felet szopathatom.
Hölgy is jelentkezhet kemény szopatásra.
Párt keresek ahol mindkét felet szopathatom.
Hölgy is jelentkezhet kemény szopatásra.
Sziasztok ! Én egy 55 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Kicsi alacsony vékony fiatal de fincsi lenne Kistarcsa felé Szilasliget Mogyoród
Önszopó, önbaszó férfit keresek!