Szopni imádo párt vagy pasit keresek szerda délelöt 16.17.18 kerületbe ecser üllö vecsés környékén .de ápolt puncit is nyalnék akár viszonzás nélkül is.privátba keres keresetek..
32 éves, magas, méretes farkú srác keres terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt Budapesten
Sziasztok.
Szopáscentrikus nőt párt keresek.
Ha szereted a kemény szopatást írj.
Szopáscentrikus nőt párt keresek.
Ha szereted a kemény szopatást írj.
Sziasztok ! Én egy 55 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Szia, Sziasztok!
Mint ebben a fórumban is felraktam,
"...keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt is, vagy éppen (sőőőt) a párjának segédkezve...
[ hiperiusz_kukac_gmail_pont_com ].."
Most megtoldom azzal, hogy piszkosul izgatna egy igen kicsi (mondjuk 5 centis...), bőven és/vagy sokszor elélvező (egyik sem feltétel) farok kiadós kényeztetése. Szóval, ha látsz/láttok esélyt a folytatásra, jelezzétek!
P (Ez egy válasz X üzenetére (2025. 05. 25. vasárnap 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 25. vasárnap 11:16
Mint ebben a fórumban is felraktam,
"...keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
[ hiperiusz_kukac_gmail_pont_com ].."
Most megtoldom azzal, hogy piszkosul izgatna egy igen kicsi (mondjuk 5 centis...), bőven és/vagy sokszor elélvező (egyik sem feltétel) farok kiadós kényeztetése. Szóval, ha látsz/láttok esélyt a folytatásra, jelezzétek!
P (Ez egy válasz X üzenetére (2025. 05. 25. vasárnap 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4776550)

Sziasztok. Egy szerintem és párom szerint is helyes férfit ( ismerősömet akiről ez most derült ki egy faszverésnél) beültetnénk a kocsink hátsó ülésére bekötött szemmel. Olyan személyt keresnénk akit izgat egy 5 centis ápolt , borotvált fasz leszopása vagy kiverése . Hölgyeknél a szopás vagy faszverés adott , bi férfiaknál szeretné ő is megfogni kicsit a másik fél farkát. A szemfedőt nem venné le amíg a partnere nem távozott. Érdekessége , hogy az 5 centissel össze- vissza élvez már az elejétől szinte. Hölgyeknél izgatná ha a bugyiba nyúlhatna addig de nem feltétel. Ha a hölgy csak érdekességképpen kiszeretné próbálni ( csak verés vagy szopás az is tökéletes lenne neki) . Ismerkedni nem mer idegenekkel érthető okok miatt , pedig szeretik a nők kinézetre.
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
[ hiperiusz_kukac_gmail_pont_com ]
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
[ hiperiusz_kukac_gmail_pont_com ]
Sziasztok!Vas megyében keresem azt a Lányt vagy Nőt aki felhúzna a felcsatolhatójára és alaposan megkefélné a még szűz hátsómat.Nagyon vágyom már arra,hogy a Női nem kénye kedve szerint uralkodjon rajtam a műfarkával.Szeretném megtapasztalni végre már milyen érzés így faszra húzva lenni.
Keddtől keresek esténként Kecskemét és környékén extrém perverz szexre lehetőséget
Keddtől esténként perverz pasiként ráérnék!
(Ez egy válasz colamatyi üzenetére (tegnap 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
kecskeméti perverz nőt vagy párt keresek
Sziasztok!
Nagymeretü pasit keresek(20,20+),ha lehet rendszeresre,akár eggyuttalvassal.Az üzeneteket privàtba vàrom.
Nagymeretü pasit keresek(20,20+),ha lehet rendszeresre,akár eggyuttalvassal.Az üzeneteket privàtba vàrom.
Faszimado Vas megyei Transzi vagyok.Szombathely mellett NEMESKOLTÁN lakom.Mai napon délután ki fekszek egy plédre csillogó olajossan és aki akarja rám verheti és lehugyozhat!Szopok és imádom ha kurogatják a seggemet!Többen is lehettek.. Alázható kis ribancotok leszek..Jól nyelem a faszt és jól szét baszható a seggem..Éljétek ki magatokat rajtam..Aki jönne pár sört is hozhat úgy igazi kis ribanc vagyok és akár reggelig is használható vagyok..Írjon aki élvezni akár egy jót..
Sziasztok! Adatlapom szerint ismerkednék!
sziasztok vasarhely kornyékérol keresnenk olyan perverz pasit aki tudna diszkret lenni
Soproniakkal ismerkednék.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! ///// érdekel csak kukkolás nem muszáj beszállnom /// csak nézőként is részt vehetek ha valakit ez így izgat !
Dunaújváros és környéke !!

sziasztok hőlgyek ismerkedés beszélgetés titkoskapcsolat webcam vagy szerető bármiben benne vagyok.
Sziasztok! Szeged környékén keresek hétfő estére Kb éjféltől reggel 7-8-ig érnék rá enyhébb sub kalandot. Érdekelne kötözés, kezdő cbt, kiszolgáltatottság, cum kontroll, puncinyalás, szopás. A lényeg, hogy jól érezzük magunkat, elég nyitott vagyok új dolgokra is.
Párt keresek ahol mind a ketten szopnának
Nagykanizsa környéken biszex part dugnek szopatnek meretem 18/7