Attól függ merre vagy!
(Ez egy válasz Doranagy752 üzenetére (ma 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Extrém kényszer franciára (kemény mélytorkoztatásra) keresek nagyfarkú pasit/pasikat CSAK MA ESTÉRE. Monor és környéke
Sziasztok.
Bence vagyok. 27 éves.
Parokhoz csatlakoznék szolgaként.
Enyhe bi beállítottságú vagyok.Voltam már részem hármasban. Eddig akikhez csatlakoztam általában kis alázatos szolgaként.
Az esetek többségében 69-be vagyok a hölggyel miközben a párja dugja és közben kényeztettem. És ha bi alap meg van akkor illetve óvszer nélkül van férfi akkor szívesen a számba veszem közben a farkát és így felváltva dughatja a puncit és szám. Illetve mostanság bevezettek a “clean up” ba, szimpátia alapján szívesen tisztára nyalnám a puncit a párja töltete, ( és esetleg az enyém után is ha vén lehetőség).
De igazából bármi jóba benne vagyok.
Ha felkeltem érdeklődésetek beszéljünk whatsup vagy telegrammon.
Puzsi Bence
Bence vagyok. 27 éves.
Parokhoz csatlakoznék szolgaként.
Enyhe bi beállítottságú vagyok.Voltam már részem hármasban. Eddig akikhez csatlakoztam általában kis alázatos szolgaként.
Az esetek többségében 69-be vagyok a hölggyel miközben a párja dugja és közben kényeztettem. És ha bi alap meg van akkor illetve óvszer nélkül van férfi akkor szívesen a számba veszem közben a farkát és így felváltva dughatja a puncit és szám. Illetve mostanság bevezettek a “clean up” ba, szimpátia alapján szívesen tisztára nyalnám a puncit a párja töltete, ( és esetleg az enyém után is ha vén lehetőség).
De igazából bármi jóba benne vagyok.

Ha felkeltem érdeklődésetek beszéljünk whatsup vagy telegrammon.
Puzsi Bence

Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Kinenk milyen bizar extrém vágyai vannak. Írjatok privit.
11Társkeresés -> Extrém társkeresőSzopni imádo párt vagy pasit keresek szerda délelöt 16.17.18 kerületbe ecser üllö vecsés környékén .de ápolt puncit is nyalnék akár viszonzás nélkül is.privátba keres keresetek..
Sziasztok! Pesten keresek olyan párt, ahol a pasi és a nő is dugható.
Keddtől keresek esténként Kecskemét és környékén extrém perverz szexre lehetőséget
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Van valaki Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd környékén?
21 éves sportos srác vagyok, átlag feletti mérettel. :3
21 éves sportos srác vagyok, átlag feletti mérettel. :3
Szopni imádo párt vagy pasit keresek szerda délelöt 16.17.18 kerületbe ecser üllö vecsés környékén .de ápolt puncit is nyalnék akár viszonzás nélkül is.privátba keres keresetek..
32 éves, magas, méretes farkú srác keres terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt Budapesten
Sziasztok.
Szopáscentrikus nőt párt keresek.
Ha szereted a kemény szopatást írj.
Szopáscentrikus nőt párt keresek.
Ha szereted a kemény szopatást írj.
Sziasztok ! Én egy 55 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Sziasztok!Vas megyében keresem azt a Lányt vagy Nőt aki felhúzna a felcsatolhatójára és alaposan megkefélné a még szűz hátsómat.Nagyon vágyom már arra,hogy a Női nem kénye kedve szerint uralkodjon rajtam a műfarkával.Szeretném megtapasztalni végre már milyen érzés így faszra húzva lenni.
Keddtől keresek esténként Kecskemét és környékén extrém perverz szexre lehetőséget
Keddtől esténként perverz pasiként ráérnék!
(Ez egy válasz colamatyi üzenetére (2025. 06. 08. vasárnap 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
kecskeméti perverz nőt vagy párt keresek
Sziasztok!
Nagymeretü pasit keresek(20,20+),ha lehet rendszeresre,akár eggyuttalvassal.Az üzeneteket privàtba vàrom.
Nagymeretü pasit keresek(20,20+),ha lehet rendszeresre,akár eggyuttalvassal.Az üzeneteket privàtba vàrom.