sokan vannak akik a 13-14cm kicsinek tartják állítólag az átlagos pénisz méret 12-15cm
Szerintem a tied közepes méret.Én örültem volna ekkorának.
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2026. 03. 23. hétfő 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 23. hétfő 15:07
Én eddig azt hittem hogy kicsi a cerkám, annak ellenére hogy nejem szerint is kicsi (legalábbis neki)- Az én 13/5cmemmel jobb ha hallgatok itt .....
Én eddig azt hittem hogy kicsi a cerkám, annak ellenére hogy nejem szerint is kicsi (legalábbis neki)- Az én 13/5cmemmel jobb ha hallgatok itt .....
Én is azt csinálom és még szopni szeretek.
Nyalással lehet méretet kompenzálni
néha én is járok
A Hegedüsbe szoktam menni régebben.
(Ez egy válasz bi szex üzenetére (2026. 03. 23. hétfő 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
szoktál járni szex moziba vagy a magnum szaunába
3 cm. vastag
(Ez egy válasz bi szex üzenetére (2026. 03. 23. hétfő 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
bocsi megkérdezhetem milyen vastag a farkad nekem 4cm
Szerencséd volt engem inkább kinevettek a méretem miatt.
(Ez egy válasz bi szex üzenetére (2026. 03. 23. hétfő 06:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 23. hétfő 06:38
SAJNÁLLAK EKKORA MÉRETTEL VOLT EGY BARÁTNŐM 7 ÉVIG TARTOTT CSAK AZÉRT MARADT EL MERT NYUGDIJBA MENTEM ÉS ÍGY NEM VOLT MEGOLDOTT FENT TARTANI A KAPCSOLATUNKAT
SAJNÁLLAK EKKORA MÉRETTEL VOLT EGY BARÁTNŐM 7 ÉVIG TARTOTT CSAK AZÉRT MARADT EL MERT NYUGDIJBA MENTEM ÉS ÍGY NEM VOLT MEGOLDOTT FENT TARTANI A KAPCSOLATUNKAT
Engem igen.10 centis farokkal a szex nem egy nagy dolog.
(Ez egy válasz bi szex üzenetére (2026. 03. 23. hétfő 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
NEKEM SE NAGYOBB MÉGSEM CSALT MEG A NEJEM
Nekem 10-11 centi, nem is voltak érte oda a nők, és ezért vagyok felszarvazott férj.
Nekem tetszik
(Ez egy válasz HajnaliVándor89 üzenetére (2025. 10. 26. vasárnap 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 26. vasárnap 23:45
A 13-as
ro
úgy érzem az átlag alsó hatarában mozgok. Eddig csak itteniek kevesellték, volt párom, akinek fájt is, szóval érdekes a téma. Mindenesetre egy pár centit még elfogadnék...
alf
mb alf
ol alf
óval
Az enyém sem nagyobb,
11-12 centi
11-12 centi
Persze hogy nem most jött rá, nem is ezzel van a baj. Hanem hogy 20 év után derül ki és hagyja el a száját ez a mondat, miután lenyomtunk egy 3-ast egy ismerőssel. Amiután kérdeztem tőle, hogy na milyen a nagyobb farok. Jó, mert a tiedből misszionárius pózban nem érzek, nem ad nekem semmit.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 10. 22. szerda 05:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 22. szerda 05:29
Szia! Ha ennyi éve együtt vagytok, valószínű, hogy erre nem most jött rá, és annyi nem is számít. Van más póz is amiben a kisebb méretet is maximálisan lehet szeretni, és a jó szexben nem is a méret kell, hogy számítson igazán. Mellesleg a méreteddel semmi baj sincs, ahogy látom
Nekem se nagy, viszont panasz nem volt.
Fe is kínálom azt amim van.
Fe is kínálom azt amim van.
nekem is kicsi 11cm

futyike3d
Teena Lipoldino